6. december 2019
ARKIV--Regionsrådspolitiker og tidligere socialdemokratisk spidskandidat Tommy Kamp er sigtet for spritkørsel. Han   (Foto: NILS MEILVANG/Scanpix 2009)
ARKIV--Regionsrådspolitiker og tidligere socialdemokratisk spidskandidat Tommy Kamp er sigtet for spritkørsel. Han (Foto: NILS MEILVANG/Scanpix 2009)
Foto: Nils Meilvang /Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kamp afviser for høj promille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kamp afviser for høj promille
Regionsrådspolitiker og tidligere socialdemokratisk spidskandidat Tommy Kamp er sigtet for spritkørsel. Han afviser dog selv, at hans promille var for høj.
Opdateret 27. november 2009 kl. 22:09
- 16. november 2009 kl. 15:01
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Regionsrådspolitikeren og nummer to på Socialdemokraternes liste i Region Sjælland Tommy Kamp er blevet sigtet og anholdt for spirituskørsel natten til lørdag.

Det bekræfter politikeren selv i en pressemeddelelse. Men han afviser samtidig, at han kørte med for meget alkohol i blodet.
arrow Læs også: Tommy Kamp var nødt til at blive på listen

- Det er min vurdering, at jeg var i stand til at køre bil, blandt andet fordi jeg i de foregående tre-fire timer ikke havde indtaget spiritus, skriver Tommy Kamp i en skriftlig kommentar til Ritzau.

Han forventer, at politiet dropper sigtelsen imod ham, når resultatet af blodprøven foreligger om cirka to uger.

Ifølge Dagbladet Køge blev 50-årige Tommy Kamp stoppet nær Store Tårnby syd for Køge natten til lørdag, og ifølge avisen forsøgte Kamp at køre videre efter, at politiet havde stoppet ham. Men det afviser Tommy Kamp selv.

- At der på nogen måde skulle have været dramatik i form af, at jeg skulle have nægtet at afgivet blodprøve eller forsøgt at stikke af fra politiet, er ukorrekt, siger Tommy Kamp.

Sigtelsen vil ikke umiddelbart få konsekvenser for Tommy Kamps valgbarhed, og derfor kan man stadig stemme på ham til regionsrådsvalget tirsdag, skriver avisen.

Tommy Kamp har tidligere mistet kørekortet for spirituskørsel. Dengang forlod han af egen drift byrådet i Køge.

Oprindeligt var Tommy Kamp socialdemokraternes spidskandidat til regionsrådsvalget, men trak sig efter historier om en ubetalt gæld på omkring 100.000 kroner.
arrow Kamps partifremtid i Køge er uafklaret
23. november 2009 kl. 13:29 Opdateret: kl. 15:44
arrow Tommy Kamp risikerer fængsel
21. november 2009 kl. 13:02 Opdateret: kl. 16:28
arrow S-kandidat trækker sig efter spritsag
20. november 2009 kl. 22:17 Opdateret: kl. 22:49