17. august 2018
Cookies på sn.dk

Sjællandske Medier anvender cookies på sn.dk og tillader tredjepart at indsamle cookies fra sitet.
Det sker, dels for at kunne udvikle og forbedre sn.dk, dels for at du kan få vist de annoncer, der er mest relevante for dig – her og på andre websites.
Læs mere om brug af cookies på sn.dk, dine muligheder for at undgå eller slette cookies samt om Sjællandske Mediers privatlivspolitik her:

Hvad er cookies:

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger - eller tilgå allerede lagrede oplysninger - på brugerens pc, smartphone eller tablet, med det formål at indhente data om brugeren.

Når du klikker rundt på sn.dk og vores undersites, registrerer din computer oplysninger om din færden i et digitalt fodspor. Disse oplysninger gemmer din browser i en tekstfil, der kaldes en cookie.
Disse cookies gør det muligt for sn.dk at genkende din computer, når du senere besøger sn.dk.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Sn.dk bruger informationerne fra dine cookies til at forbedre og udvikle websitet.
Cookies udveksles også med vores samarbejdspartnere.

Sådan kan du slette eller undgå cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder. Levetiden kan variere. Nogle cookies forsvinder, når du lukker browservinduet, andre bliver gemt i typisk 12 eller 24 måneder.
Cookies fornyes efter hvert besøg.
Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det altid muligt for dig at se og slette cookies. Det gør du i dine browserindstillinger.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan bruger vi cookies

Sn.dk bruger cookies til at:
- indsamle statistik over hvor mange brugere, vi har
- følge vores brugeres adfærd

Det gør vi for at:
- udvikle og tilpasse indholdet på sn.dk
- tilstræbe at du får vist de annoncer, der er mest relevant for dig
Statistikken for sn.dk bliver indsamlet ved hjælp af TNS Gallup (trafikmåling).
Cookies fra TNS Gallup registrerer, hvordan du og andre bruger internettet.
Statistikken bruges til at sammenligne trafikken på forskellige websites.
Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke personligt identificerbare oplysninger om enkeltpersoners internetadfærd, men kun i form af et samlet overblik.
TNS Gallup registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.

Sn.dk indsamler også statistik over trafikken og adfærden på vores sites ved hjælp af cookies fra Google Analytics.
Cookies fra Google Analytics bruges til at analysere vore brugeres adfærd på sn.dk.
Målingen overholder al lovgivning på området.
Heller ikke disse oplysninger er personligt identificerbare.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

E-avis, brugerprofil og apps

Sjællandske Mediers udbud af e-avis-produkter udbydes i samarbejde med:
Visionlink, Bjørnholms Allé 20, 8260 Viby J.
Ved brug af e-aviser indsamles der v.h.a. cookies oplysninger omkring brugerens adfærd, læsetid, sidevisninger og hvilke enheder der læses fra. Disse oplysninger bruges alene til at optimerer e-avisernes funktionalitet og er ikke personligt identificerbare.

Når du logger ind på din brugerkonto i vores app, forbliver du logget ind.

Bruger du vores website (også via en mobil enhed) kan du ligeledes forblive logget ind på din brugerkonto.
Du og enhver anden bruger af den computer/browser, hvor du er logget ind, vil uden yderlige godkendelse kunne se og få adgang til de fleste dele af din brugerkonto og udføre visse specifikke handlinger, mens du er logget ind.
Hvis du bruger en offentlig eller delt computer, anbefaler vi derfor, at du aktivt logger ud efter endt brug.

Din accept

Du accepterer vores brug af cookies, når du bevæger dig rundt på Sn.dk og vores tilhørende undersites.
Du er altid velkommen til at kontakte Sn.dk, hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies.
Du kan kontakte os på: sndk@sn.dk.

Samarbejdspartnere

1. Annoncer
Sn.dk samarbejder med følgende annoncenetværk:
Adform, 1. sal. K, Wildersgade 10B, 1408 København
Jubii , Nørre Voldgade 92, 1358 København
Strossle, Adelgade 1, 1304 København K, Danmark
Sn.dk tager forbehold for ændringer og udbygning af listen.
Kontakt os for yderligere oplysninger på sndk.salg@sn.dk.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg/

2 . Øvrige samarbejdspartnere
Sn.dk har en række øvrige eksterne samarbejdspartnere, der leverer ydelser til eller modtager ydelser fra sn.dk.
Herunder:
Jysk Fynske Medier
Visiolink
Provector
Mailchimp

Sn.dk udveksler cookies med ovenstående samarbejdspartnere (1 og 2), der alle har forpligtet sig til at behandle dataene fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Websitets ejer

www.sn.dk er ejet af Sjællandske Medier A/S
Søgade 4-12
4100 Ringsted
Tlf.: 57 61 25 00

Adm. direktør: Torben Dalby Larsen

Ansvh. chefredaktør: Bente Johannessen

Redaktion: sndk@sn.dk
Salg: sndk.salg@sn.dk

CVR: 68435617

Privatlivspolitik

Sjællandske Medier tager din ret til databeskyttelse alvorligt og ønsker, at du trygt kan bevæge dig rundt på sn.dk med undersites samt i de e-aviser og apps, som Sjællandske Medier udgiver.
Derfor har vi udarbejdet nedenstående privatlivspolitik samt vejledning i, hvad cookies er, og hvordan de anvendes på sn.dk og tilhørende undersites.

Kontaktoplysninger
Sjællandske Medier er dataansvarlig i forhold til den indsamling og opbevaring af personoplysninger, der finder sted ved brug af virksomhedens digitale medier. Har du spørgsmål hertil, kan du henvende dig til:

Sjællandske Medier
Søgade 4-12
4100 Ringsted
e-mail: direktionen@sn.dk
Telefon 5761 2500

Dine personlige oplysninger
Sn.dk indsamler en række oplysninger om dig og din brug af vores digitale medier til forretningsmæssige og udviklingsmæssige formål.
Læs nærmere om disse i afsnittet "Vi har brug for dine oplysninger".
De indsamlede oplysninger falder i to overordnede kategorier, 1. oplysninger du giver os og 2. oplysninger, vi indsamler automatisk:


1.a) personlige oplysninger, som du giver til os, om dit navn, adresse, telefonnummer, mail og evt. abonnementsnummer.
Disse oplysninger får vi, når du:
- opretter en profil
- foretager køb hos Sjællandske Medier
- tilmelder dig læserarrangementer
- registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev
- deltager i konkurrencer m.m.

1.b) oplysninger om køn, alder, postnummer, interesser, holdninger, forbrug, kendskab til forskellige emner m.m..
Disse oplysninger får vi, når du:
- besvarer spørgeskemaer

Vi giver aldrig disse personlige oplysninger (1.a og 1.b.) videre til andre, med mindre du udtrykkeligt har givet tilladelse hertil.
Oplysningerne slettes, når anledningen til indhentningen ikke længere er relevant eller 12 måneder efter brug.

Vi indsamler ikke dine personlige oplysninger(1.a og 1.b), uden at du selv har givet os disse oplysninger .

Oplysningerne under 1.a. bruges til at levere varer, du har bestilt.

Oplysningerne under 1.b. bruges til at lære dig og de øvrige brugere at kende som brugergruppe af sn.dk. med henblik på udvikling af sn.dk.

2) oplysninger om adfærd på sn.dk – herunder hvordan du bevæger dig rundt på sitet og hvilken browsertype, du benytter.
Disse oplysninger indsamles automatisk v.h.a cookies (se afsnittet "Cookies")

Disse oplysninger, der ikke er personligt identificerbare, indsamles for at analysere den samlede brugeradfærd på sn.dk med henblik på at udvikle og forbedre sitet.
Disse oplysninger kan deles med tredjepart. Se hvilke under afsnittet "Samarbejdspartnere".

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Dine oplysninger opbevares på computere, som kun få, betroede medarbejdere har adgang til.
Computerne er placeret i kontrollerede og sikre faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Det er ikke muligt at garantere 100 procents sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Vi har brug for dine oplysninger
Sjællandske Medier indsamler oplysninger for at kunne:
- registrere og behandle dine bestillinger og betalinger
- levere din trykte avis, e-avis, nyhedsbreve, nyhedsvarsler eller andre relevante tilbud fra Sjællandske Medier A/S herunder konkurrencer, læsertilbud og tilbud på betalt indhold.
- afvikle rundspørger, konkurrencer mm
- udvikle og optimere sn.dk og dets undersites
- vise dig de annoncer, der mest sandsynligt vil være relevante for dig

Dine rettigheder
I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at få disse rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet eller blokeret oplysninger om dig, uagtet at den generelle sletningsfrist endnu ikke er indtruffet.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, med henblik på opfølgning af evt. retskrav, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over Sn.dk's persondatapolitik og håndtering af cookies. Kan du henvende dig til:
Sjællandske Medier, Søgade 4, 4100 Ringsted, tlf. 5761 2500, mail direktionen@sn.dk

Eller du kan indgive klage her: http://minecookies.org/klageinstans/

Retningslinjerne
Sn.dk er tilsluttet det fælles cookiemærke og forpligtiger sig herved til at følge de retningslinjer, der er fastsat af Foreningen af Danske Interaktive Medier, når det gælder behandlingen af personlige data og cookies.
Retningslinjerne for cookies er beskrevet på Minecookies.org.
Ovenstående retningslinjer er hentet fra Minecookies.org. De er gennemskrevet og uddybet i henhold til håndteringen af cookies på Sn.dk.

Opdatering af privatlivs- og cookiepolitik

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden.
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Opdateret juni 2018.

KØB BILLEDE

Send en mail til
abonnement@sn.dk