19. december 2018
Mange var mødt op i det gode vejr for at mødes i klubben for første gang i år og møde andre sejlere. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Mange var mødt op i det gode vejr for at mødes i klubben for første gang i år og møde andre sejlere. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ...og flaget strøg atter til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

...og flaget strøg atter til tops
Opdateret 21. april 2018 kl. 18:43
Vordingborg - 21. april 2018 kl. 18:30
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 95. gang var der standerhejsning i Sejlklubben Snekken i Vordingborgs Nordhavn lørdag eftermiddag. Ca. 100 medlemmer og nysgerrige var mødt op for at se det flotte flag blive hejst og få en forfriskning, skriver Sjællandske. Inden skulle de fremmødte dog høre fire taler, hvoraf den længste naturligt nok var formandens.

- Jeg vil gerne gøre mit til, at vejret bliver godt i den kommende sæson, lagde Jan Jensen ud med at sige.

Herefter fortalte han lidt om aktiviteterne i klubben.

- Vi er ved at få lavet en folder, der fortæller om, hvilke fordele der er ved at være medlem. og vi får også lavet trøjer, så vi kan se, hvem der er medlemmer og dermed, hvem vi skal hjælpe.

Det sidste var sagt i spøg, og det blev også modtaget sådan.

I den mere alvorlige afdeling fortalte formanden, at klubben har fået en ny båd »Polaris Drabant«. Den skal bruges til sejlerskole.

- Men vi efterlyser en bådsmand, der vil tage sig af vedligeholdelsen af båden, og vi kan også godt bruge nogle instruktører, sagde Jensen og appellerede til nogle af de yngre kræfter - dem der er 60 minus, som han udtrykte det.

Til Sjællandske fortæller Jan Jensen, at der 17 på sejlerskolen allerede nu. Der er egentlig ikke plads til flere, men man kan sagtens blive skrevet op.

- Det kan være nyttigt at komme ud med en båd og erfarne sejlere, før man anskaffer sig en båd selv, Så kan man se, om det er noget for en, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk