2. juni 2020
Odsherred
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zirkus-direktør: Det lakker mod enden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zirkus-direktør: Det lakker mod enden
Vordingborg - 26. juli 2018 kl. 12:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er 20. år i træk, at Søren Østergaard rejser land og rige rundt med Zirkus Nemo. Selv er han fyldt 61 år og lider af en sygdom, der får hænderne til at ryste.

Spørgsmålet er, hvor lang tid han fortsætter med sit elskede livsværk.

- Jeg kan ikke holde til det, og jeg bliver ikke yngre, fastslår Søren Østergaard, der i denne uge optræder i Vordingborg.

Gøgleren er derfor på jagt efter afløseren til Zirkus Nemo.

- Der var engang én, der sagde mig: "Kunne du ikke tænke dig, at Zirkus Nemo kørte videre om 50 år, når du er væk?" Joooh, det kan jeg godt, det må jeg indrømme, siger Søren Østergaard, inden han fastslår:

- Det er ikke nemt, fordi Zirkus Nemo er bygget op om min person.

Søren Østergaard opfandt Zirkus Nemo sammen med Anders Lund Madsen. De snuppede Z'et, fordi sådan staver man til cirkus i de gamle østlande. Selve det latinske ord "nemo", der betyder ingenting, hittede de på under en brainstorming.

Anders Lund Madsen var med i begyndelsen, inden Søren Østergaard med stor succes er kørt solo. Nu gælder det videreførelsen af cirkusset.

- Jeg holder møder med mange sjove mennesker, men selvom de er sjove, er det ikke sikkert, at de gider lave cirkus seks måneder om året.

Søren Østergaard kan i selskab med en række artister i verdensklasse opleves hver aften frem til og med lørdag 28. juli på Cirkusplasen i Vordingborg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk