19. januar 2018
Udsigten er noget, som Bettina Hansens Airbnb-gæster roser hende for. Fjorden og Oringebakken kan ses fra verandaen, som også er populær blandt de overnattende gæster. Foto: Thøger Raun
gallery icon

Se billedserie

Udsigten er noget, som Bettina Hansens Airbnb-gæster roser hende for. Fjorden og Oringebakken kan ses fra verandaen, som også er populær blandt de overnattende gæster. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vordingborg er et smørhul for Airbnb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vordingborg er et smørhul for Airbnb
Vordingborg - 11. oktober 2017 kl. 05:53
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udlejning af private boliger til turister tordner frem i Vordingborg Kommune, hvor antallet af tilmeldt værter i år blev tredoblet.

Der foreligger ingen officielle tal for det samlede omfang, men turistdirektør Martin Bender er godt tilfreds med de øgede muligheder for at finde overnatning.

- Det betyder, at områdets overnatningskapacitet stiger. Og særligt i højsæsonen, hvor vi har alt udsolgt, kan det øge antallet af turister, som er så vigtige for, at vores mange restauranter, attraktioner og forretninger lokalt løber rundt, siger han.

Også i Næstved er der masser af overnatningsmuligheder. I selve Næstved er der mindst 30 steder man via Airbnb kan få en seng at sove i. Desuden er der klassisk Bed&Breakfast-værelser og sommerhuse i Karrebæksminde til leje for en kortere eller længere periode.

I forslaget til finanslov lægger regeringen op til, at udlejerne helt lovligt kan øge indtægten. Bundfradraget for, hvornår der skal betales skat af lejeindtægten, sættes op fra 24.000 til 36.000 kroner.

Det høje fradrag er betinget af, at boligen udlejes gennem en tjeneste, en såkaldt tredjemand, der videregiver oplysning om indtægterne til Skat.

Læs mere i Sjællandske onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk