14. juni 2021
Vordingorg Køkkenet er fortsat et hit i mange danske familier. Her ses virksomhedens administrerende direktør, Hjalmar Hansen. Foto: Henrik Førby Jensen
Vordingorg Køkkenet er fortsat et hit i mange danske familier. Her ses virksomhedens administrerende direktør, Hjalmar Hansen. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi opfylder vores køkkendrømme under coronaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi opfylder vores køkkendrømme under coronaen
Vordingborg - 19. maj 2021 kl. 05:09
Af J.C. Borre Larsen

Over 10.000 danske familier fik sidste år et nyt Vordingborg Køkken.

Det er noget, der smitter af på 2020-regnskabet for selskabet bag Vordingborg Køkkenet. Det viser et overskud på 50,5 millioner kroner. En forbedring på 18 millioner kroner i forhold til 2019.

- Hele byggebranchen er eksploderet, og vi er en del af den. Folk har brugt penge på deres hus, hvad enten det er en ny carport eller et nyt køkken, siger Vordingborg Køkkenets administrerende direktør, Hjalmar Hansen, 55.

Vordingborg Køkkenet tilbyder sine kunder et komplet køkken, som bliver leveret og installeret. Den løsning har tilsyneladende mange kunder gjort brug af under coronakrisen.

- Vi har tilpasset os markedet, og folk har haft adgang til at opfylde deres køkkendrømme, siger Hjalmar Hansen.

Halv milliard i omsætning

Køkkenfirmet frygtede konsekvenserne af den coronapandemien, men indtil videre har virussens indtog ikke haft nogen negativ effekt.

Tværtimod. Vordingborg Køkkenet omsatte sidste år for for en halv milliard kroner, hvilket er en forbedring i forhold til 2019 på knap 60 millioner kroner. Tal, der understreger, at Vordingborg Køkkenet er en af absolutte lokale sværvægtere inden for det lokale erhvervsliv.

Det stærke regnskab betyder også, at Vordingborg Køkkenet ikke har søgt staten om hjælpepakker, hverken til faste omkostninger, løntilskud eller i form af en udsættelse af moms og afgifter.

Flere nye medarbejdere

Fra Vordingborg Køkkenets side har man store forventninger til det næste regnskab.

- Det ser ud til, at vi ikke kommer ud at rejse, og der er fuld gang i bygge-industrien, siger Hjalmar Hansen.

Travlheden og de lyse udsigter er med til, at Vordingborg Køkken inden for den seneste tid har ansat otte nye medarbejdere i år, hvilket bringer tallet op på ti nye ansigter i år på hovedsædet i Vordingborg.

- De kommer primært fra vores nabokommuner, siger Hjalmar Hansen.

Vordingborg Køkkenet blev stiftet i 1963. I dag er det en kapitalkæde, hvor alle landets 27 butikker er ejet af selskabet. I alt har Vordingborg Køkkenet knap 200 medarbejdere.

Egenkapitalen er på knap 76 millioner kroner.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk