26. marts 2019
En mand har slået albuen, og som følge heraf er rutsjebanen lukket indtil den er blevet undersøgt af det firma, der har konstrueret den. Foto: Thomas Olsen
En mand har slået albuen, og som følge heraf er rutsjebanen lukket indtil den er blevet undersøgt af det firma, der har konstrueret den. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandhusets rutsjebane lukket efter fire dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandhusets rutsjebane lukket efter fire dage
Vordingborg - 18. oktober 2018 kl. 06:10
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Megastort ØV! Vi har måttet lukke rutchebanen, da der er fejl ved en samling, som skal repareres, før vi kan tage den i brug igen. Vi beklager og giver besked, så snart den er fikset.«

Sådan skriver DGI Vandhuset på sin Facebookside kun fire dage efter, at Vandhuset åbnede med borgmestertale og rundvisning. Men hvad er nu det for noget. Kultur- og Fritidskonsulent Bjarne Malmros er på sagen, og han siger til Sjællandske:

- En voksen mand har slået albuen, og derfor har vi lukket rutsjebanen. Vi ved endnu ikke, om der er en fejl ved den, for vi har kravlet oppe i den flere gange, og vi har ikke fundet noget. Men vi har kontaktet det firma, der har konstrueret rutsjebanen, og så må de komme og se på den.

Firmaet har endnu ikke givet en tilbagemelding, men indtil deres folk har været der og undersøge den 34 meter lange rutsjebane, forbliver den lukket.

Fra snigåbningen fredag morgen til søndag eftermiddag kom der 1.100 gæster til huset. Og onsdag middag meldes der om 2.080 besøgende.

Tirsdag eftermiddag, da Sjællandskes udsendte svømmede i det store bassin, var der dog ikke en eneste i begyndelsen, og kun tre børn i slutningen af svømmeturen. Gæsterne i de små bassiner kunne tælles på én hånd.

- Vi har normalt lukket for offentlig svømning om tirsdagen, men det har vi ikke i efterårsferien. Vi har begået en fejl ved ikke at skrive det, forklarer Bjarne Malmros.

Onsdag var der igen mange gæster.

- Men det er en af de ting, vi har fået feed back på. Noget andet er, at det ville være godt med et par spejle mere og en hårtørrer, siger Bjarne Malmros.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk