8. maj 2021
Ulla Krøger i midten modtog integrationsprisen af Farid Faizi til venstre og borgmester Knud Larsen fra Venstre. Foto: Poul Poulsen
gallery icon

Se billedserie

Ulla Krøger i midten modtog integrationsprisen af Farid Faizi til venstre og borgmester Knud Larsen fra Venstre. Foto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulla Krøger fik integrationspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulla Krøger fik integrationspris
Vordingborg - 23. november 2016 kl. 21:03

- Det er vigtigt, at danskerne gør noget for at få nye borgere til at føle sig velkommen. Man kan nemlig ikke integrere sig selv.

Sådan lød det onsdag klokken 17 fra Farid Faizi, formand for Vordingborg Kommunens integrationsråd, som kort efter - for første gang i syv år - uddelte integrationsprisen.

Den gik til Ulla Krøger, 55-årig sygeplejerske og leder af hjemmeplejens distrikt Rosenvang, for - sammen med sine ansatte - at bane vej for nydanskere ind på arbejdsmarkedet.

Prismodtageren, den 55-årige sygeplejerske og leder af hjemmeplejens distrikt Rosenvang, understregede, at hun modtager den på vegne af hele distriktet.

- Det kan kun lykkes, fordi vi har medarbejdere, som går løs på opgaven. Alene magter man det ikke, forklarede hun og understregede, at der er flere formål med integrationsarbejdet.

- Vi har brug for dem - til at løfte opgaven i det daglige.

Hendes arbejdsplads Rosenvang består af 70 boliger og et dagcenter med omkring 500 brugere på ugebasis. Rosenvangs 124 ansatte servicerer dagligt 300 borgere, og Ulla Krøger har opskriften på integration:.

- Det drejer sig om at se på det enkelte menneske. Vi er alle forskellige og har forskellige forudsætninger. Selv om vi arbejder i grupper på måske 10, så tilknytter vi en bestemt medarbejder til hver enkelt, som skal sluses ind. Det er ikke alle spørgsmål, der er egnet til at blive besvaret i en gruppe, siger Ulla Krøjer, der karakteriserer mentor-systemet som meget vigtigt.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk