24. oktober 2021
Tennisanlægget i Præstø står til at få den helt store tur, og klubben har mange planer for fremtiden. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Tennisanlægget i Præstø står til at få den helt store tur, og klubben har mange planer for fremtiden. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub jubler over million til bedre rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub jubler over million til bedre rammer
Vordingborg - 23. september 2021 kl. 08:26
Af Lars Christensen

Der er bedre forhold på vej til tennisspillerne i Præstø. Som en del af budgetforliget er flertalsgruppen blevet enig om at afsætte en million kroner til renovering og udvikling af tennisanlægget i Præstø.

Formand for tennisklubben, Søren Nyholm, er begejstreret for opbakningen fra politikerne.

- Det er vidunderligt dejligt. Vi er klar til at udvide butikken, og det har vi sådan set været i nogle år nu, forklarer formanden.

Klubbens drøm er at lave et tenniscenter med en indendørshal, en ny udendørsbane til den kraftigt voksende padel-tennis sport, en renovering af klubbens bane 4 samt en hævet terrasse ved klubhuset med bedre tilskuerfaciliteter til divisionskampene.

Med de nye rammer vil det blive væsentligt nemmere at dyrke tennissporten hele året rundt.

- Det handler om at udvikle Præstø by og sikre muligheden for et aktivt fritidsliv hele året rundt for alle borgere i byen og de nye tilflyttere, fortæller formanden og tilføjer, at man også samarbejder med Præstø IF for at lave en totalplan for baneanlægget ved Præstø Stadion.

Han erkender, at den ene million ikke er nok til at føre alle klubbens drømme ud i livet.

- Men med så stor en sump penge, så bliver det nemmere for os at søge fonde og sponsorer. Vi har allerede en privat sponsor, der står på spring for at få skabt padel-tennisbanen, så den ene million kan godt komme til at række rigtig langt, forklarer formanden.

Penge kommer ekstra belejligt, da tennisklubben næste år kan fejre sit 100 års jubilæum. Et jubilæum, som man gerne vil markere med en udvidelse af tennisanlægget.

Foruden tennisanlægget i Præstø, så er parterne i budgetforliget også blevet enige om at ville se positivt på realiseringen af et nyt tennisanlæg i Vordingborg, når og hvis tennisklubben kommer med et spændende og gennemarbejdet forslag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk