18. april 2021
Nickolai Jørgensen, indehaver af Kids Coolshop i Vordingborg udvider med endnu en butik og indfører elektroniske prisskilte i den fysiske butik for at sikre samme pris som på nettet. 

Foto: Mille Holst
Nickolai Jørgensen, indehaver af Kids Coolshop i Vordingborg udvider med endnu en butik og indfører elektroniske prisskilte i den fysiske butik for at sikre samme pris som på nettet. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store planer for fremtiden med legetøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store planer for fremtiden med legetøj
Vordingborg - 25. februar 2021 kl. 16:02
Af Mille Holst mille.holst@sn.dk

Legetøjsbutikken i Vordingborg får elektroniske prisskilte for at sikre ens priser på nettet og i den fysiske butik. Nickolai Jørgensen, der ejer legetøjsbutikken Kids Coolshop i Vordingborg, har netop investeret i et stort lager til både sin butik og webshop. Det drejer sig om den tidligere Cafax-bygning på Krondrevet 3 i Vordingborg.

Samtidig udvider han sin virksomhed og åbner snart en ny legetøjsbutik i Nykøbing Falster og butikken i Næstved står overfor en ordentlig opgradering, da den i 2022 rykker over i det nye store shoppingcenter, som lige nu er ved at blive bygget ved siden af Storcentret og Megacentret i Næstved.

Elektroniske prisskilte

I butikken i Vordingborg har Nickolai Jørgensen investeret i elektroniske prisskilte, som sikrer kunderne, at priserne i den fysiske butik er magen til dem i webshoppen.

- Som kunde vil man gerne købe tingene til den rigtige pris og det vil vi gerne hjælpe dem med i Kids Coolshop. Derfor er der kommet elektroniske prisskilte på vores mærkevarer i butikkerne. Priserne er koblet op på Coolshop.dk. Det vil sige, at når priserne rettes på webshoppen, så retter priserne sig også automatisk på hylderne i butikkerne. Det synes vi er smart, udtaler Nickolai Jørgensen i en pressemeddelelse.

Nickolai Jørgensen driver selv sine Kids Coolshop butikker, men er en del af Coolshop.dk, som er Nordens største webshop inden for blandt andet spil og legetøj.

De elektroniske prisskilte er blevet til i et samarbejde mellem Kids Coolshop i Vordingborg og Næstved og it-virksomheden Delfi Technologies ud fra et ønske om at kunderne kan handle i lokale fysiske butikker til samme pris som på nettet.

- Der er ligger en klar fordel i elektroniske prisskilte i forhold til det med at styre produkter og priser, når man både har en webshop og samtidig driver flere forskellige butikker. Vi opnår en betydelig gevinst ved at kunne styre priser og kampagner, på samme måde - på tværs af alle kanaler, forklarer han.

Fjerde generation

Nickolai Jørgensen er 4. generation til at føre legetøjsforretningen videre i familien. For 10 år siden startede han en lille webshop (Altileg.dk) i forældrenes legetøjsforretning. Siden da er der sket meget. For 5 år siden overtog han forældrenes legetøjsbutik i Vordingborg og i 2019 udvidede han med en ny butik i Næstved. Webshoppen er vokset og der er kommet mange flere medarbejdere til.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk