6. april 2020
Fangsten betyder ifølge politiet, at der foreløbig er sat en prop i leverancerne fra de anholdte til sælgerne i niveauet under. Foto: Kenn Thomsen
Fangsten betyder ifølge politiet, at der foreløbig er sat en prop i leverancerne fra de anholdte til sælgerne i niveauet under. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor politifangst: Syv anholdt og 15 kilo hash beslaglagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor politifangst: Syv anholdt og 15 kilo hash beslaglagt
Vordingborg - 26. november 2019 kl. 10:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet anholdt mandag eftermiddag syv mistænkte i en sag om salg af ulovlige stoffer. Det drejer sig om seks mænd og en kvinde, da politiet rykkede mod en narkorelateret adresse på Mislehøjvej i Jungshoved syd for Præstø.

De syv personer blev anholdt på stedet, og ved den efterfølgende ransagning fandt politiet blandet andet 15 kg hash og 300 gram kokain. En hel del effekter blev beslaglagt med henblik på at få undersøgt dem yderligere.

Tre af de personer, der blev anholdt på adressen, bliver i dag, tirsdag 26. november, fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F. Der er tale om tre mænd i alderen 25, 25 og 31 år.

Politiinspektør Kim KIiver oplyser, at de anholdte personer efter politiets opfattelse har fordelt narkotika til videresalg flere steder på Sydsjælland, blandt andet i Vordingborg-området, og med gårsdagens anholdelser er der sat en foreløbig prop i leverancerne fra de anholdte til sælgerne i niveauet under.

Efter politiets opfattelse har persongruppen også forbindelse til det åbenlyse salg af stoffer, der er foregået nær uddannelsesinstitutioner og på p-pladser i Vordingborg.

Politiet har på nuværende ikke yderligere kommentarer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk