21. oktober 2021
Udnævnelsen af Jacob Lomholt (billedet) som direktør er første skridt i et kontrolleret generationsskifte, hvor stifterne Jørgen og Anette Aabye får titel af henholdsvis administrerende direktør og bestyrelsesformand. Privatfoto
Udnævnelsen af Jacob Lomholt (billedet) som direktør er første skridt i et kontrolleret generationsskifte, hvor stifterne Jørgen og Anette Aabye får titel af henholdsvis administrerende direktør og bestyrelsesformand. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Startskuddet indleder generationsskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Startskuddet indleder generationsskifte
Vordingborg - 08. oktober 2021 kl. 05:52

Nina Lise
Vordingborg
Efter snart et år som udviklingschef er Jacob Lomholt udnævnt til direktør for Fonden Startskuddet i Mern. Dermed indleder Jørgen og Anette Aabye et generationsskifte, efter at de i snart 25 år har opbygget og ledet Fonden Startskuddet.

Jacob Lomholt blev uddannet skolelærer i 2000 men skiftede efter få år til socialområdet, hvorefter han blev ansat som konsulent i LOS, der er en organisation for sociale tilbud i Danmark.

Han fik sit første lederjob som afdelingsleder i 2010 og har siden varetaget lederfunktioner i den sociale sektor. Senest var han forstander på det sociale tilbud Ternen i Græsted, inden han i december 2020 blev rekrutteret til Fonden Startskuddet som udviklingschef.

Ifølge Jørgen og Anette Aabye har Jacob Lomholt - på trods af coronakrisen og det kaos, den medførte på socialområdet - tilført den sociale fond faglighed, professionalisme og nytænkning.

- Startskuddet er gennemsyret af Jørgen og Anettes ånd, så en af mine væsentlige opgaver bliver at sikre vores værdigrundlag samtidig med, at vi lever op til de forventninger omgivelser og myndigheder har til os, siger Jacob Lomholt.

Fonden Startskuddet blev stiftet i 1997 af Jørgen og Anette Aabye, efter at de i en årrække havde været plejefamilie for udsatte unge. I dag tæller organisationen 75 ansatte, 34 borgere på botilbud og 20 elever på skoler og dagtilbud.

I 2013 kom Startskuddet ufrivilligt i mediernes søgelys, da tv-programmet OperationX undersøgte Startskuddets behandlingsmetoder. Det udløste en klage til Pressenævnet, der endte med at udtale kritik af udsendelsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk