15. oktober 2019
Simon Sandfeld glæder sig over det nye samarbejde med NørregadeTeatret. Foto: Thøger Raun
Simon Sandfeld glæder sig over det nye samarbejde med NørregadeTeatret. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stars udvider syd for Storstrømmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stars udvider syd for Storstrømmen
Vordingborg - 12. juni 2019 kl. 05:34
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt samarbejde ser dagens lys, når det regionale spillested Stars og NørregadeTeatret i Maribo til efteråret går sammen om at fylde salen i det gamle elværk med rytmisk musik.

Den nænsomt renoverede sal på det gamle elværk i hjertet af Maribo er velegnet til teater, men den avancerede scene, det store lysloft og den gode lyd indbyder også til koncerter. Enten med et dansende publikum foran scenen eller med lyttende gæster i de bløde røde stole med god udsigt fra hele salen.

- Lysten til at lave koncerter har længe summet blandt bestyrelsen og de frivillige på NørregadeTeatret. Stars i Vordingborg har de seneste 20 år holdt over 1.000 koncerter og har derfor al den viden og alle de kontakter, der skal til for at skaffe store danske musiknavne til Maribo, lyder det fra NørregadeTeatret.

Spillestedsleder Simon Sandfeld fra Stars kommer selv fra Lolland og ser derfor et stort potentiale i både området og selve teatret.

- De mange frivillige fra NørregadeTeatret vil sammen med de professionelle kræfter fra Stars sørge for et kontinuerligt koncertprogram, som lige nu ikke findes i Maribo, siger han.

Aftalen er i første omgang at lave fire koncerter om året de kommende tre år. Første koncert bliver med »Folkeklubben«, der spiller lørdag 26. oktober. Billetterne er allerede sat i salg på NørregadeTeatrets hjemmeside og på stars.dk. Der vil løbende blive offentliggjort flere navne og datoer.

Lollands Kommune støtter opstartsarbejdet økonomisk og har også givet en underskudgaranti, så det er muligt for den nye konstellation at afprøve forskellige musikgenre og koncertformater.

Blandt andet er det planen at bruge teaterets sal og scene til koncerter med unge lokale bands og solister, som på den måde kan få lov at spille i mere professionelle rammer og forhåbentlig prøve at optræde foran et lidt større publikum, end de er vant til.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk