15. december 2019
Man skal holde godt øje med skiltningen på Valdemarsgade. I den kommende tid er et stykke af den stærkt trafikerede vej spærret for al trafik. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Man skal holde godt øje med skiltningen på Valdemarsgade. I den kommende tid er et stykke af den stærkt trafikerede vej spærret for al trafik. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærkt trafikeret vej i centrum er spærret fra i dag af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærkt trafikeret vej i centrum er spærret fra i dag af
Vordingborg - 15. juli 2019 kl. 13:41
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Besøgende i gågaden må i det næste stykke tid dele gaden med bilisterne. Et stykke af den stærkt trafikerede Valdemarsgade i Vordingborg er fra og med mandag middag spærret for al trafik, og derfor ledes de mange bilister nu blandt andet gennem en del af gågaden i Algade for at få afviklet trafikken bedst muligt.

Det er Vordingborg Kommune, der har spærret Valdemarsgade mellem Badstuegade og Voldgade i de kommende knap tre uger. Det udskældte t-kryds ved Badstuegade skal nu laves om, så bilisterne på den store Valdemarsgade ikke længere skal holde tilbage for trafikken på den lille Badstuegade. Krydset har været kritiseret i mange år for den ulogiske vigepligt og de elendige oversigtsforhold, og det er den kritik, som kommunen nu har lyttet til.

Samtidig fjerner kommunen også den fodgængerovergang, der har ført gående fra Algade og Badstuegade over til rådhustorvet. Efter Kvicklys flytning, og med etableringen af det nye borgercenter på den anden side af vejen, tjener fodgængerovergangen ikke længere det store formål. I stedet etableres nu en ny fodgængerovergang længere mod øst. Den skal gå i lige linje fra det kommende borgercenter og over til rådhusets kantine. Der etableres nemlig ikke kantine i det nye borgercenter, så de ansatte skal benytte kantinen i rådhuset.

Valdemarsgade ventes genåbnet 4. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk