26. marts 2019
Smørrebrødsjomfruerne Berit Larsen og Birthe Højmarksgaard fra Bårse havde travlt, fra de første fade blev sat frem. Foto: Nina Lise
Smørrebrødsjomfruerne Berit Larsen og Birthe Højmarksgaard fra Bårse havde travlt, fra de første fade blev sat frem. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smørrebrød giver banko og smalle film i biffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smørrebrød giver banko og smalle film i biffen
Vordingborg - 08. juli 2018 kl. 18:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Sommerliv« betyder gratis smørrebrød i Præstø. Lørdag klokken 12 blændede Bårse Husholdningsforening op for sild, æg, flæskesteg, leverpostej, rullepølse, skinke og pålægchokolade. 600 stykker var der smurt, og efter en halv time var fadene allerede godt tomme.

- Byens handlende giver os gevinster til vores årlige bankospil som tak for indsatsen. Vi spiller banko i uge 42, hvor børnene har fri, så de også kan være med. Så er der fuldt hus i Bårse Samlingshus, fortæller Birthe Højmarksgaard fra Bårse Husholdningsforening til Sjællandske.

Det er ikke kun Bårse-damerne, der har travlt, når der uddeles smørrebrød. Bio Bernhard, der drives af frivillige, tjener på salget af øl, vand og kaffe.

- Overskuddet fra salget en dag som i dag betyder, at vi kan køre smalle film. Når der kun sidder tre-fire personer i biografen, er det tabsgivende. Det, vi tager fra gyngerne, kan vi give på karusellen, forklarer Ralf Mortensen fra Bio Bernhard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk