19. januar 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks ud af ni forlader seniorråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks ud af ni forlader seniorråd
Vordingborg - 12. oktober 2017 kl. 08:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks ud af ni medlemmer forlader Seniorrådet i Vordingborg Kommune. Én genopstiller og to har måske skiftet mening. Fredag 13. oktober klokken 12 er sidste frist for at melde sig som kandidat til Seniorrådsvalg 2017, der afgøres samtidig med kommunalvalget.

- De fleste af medlemmerne har nok at lave og børnebørn at passe. Det kniber med tiden, fortæller kommunikationsansvarlig Peder Lundgaard, der selv blev valgt ind for fire år siden, og som den eneste klart har meldt ud, at han tager en tørn mere.

- De seneste fire år har ikke været andet end besparelser. Men sidst, vi havde møde med socialudvalget, sagde vi stop. Efterfølgende fandt politikerne tre millioner kroner til busdrift og forkastede administrationens forslag om, at de ældre kun skulle op af sengen en gang om dagen. Om det er fordi, der er valg, ved jeg ikke. Men hvis ikke man råber op, sker der i hvert fald ikke noget.

Man skal være 60 plus for at stille op til Seniorrådet og 60 plus for at stemme. Seniorrådet rådgiver kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål. Læs mere om opstilling på www.vordingborg.dk/seniorraadet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk