17. september 2021
Livstræet, en 17 meter høj konstruktion, var centrum for den store afslutningsforestilling til Waves Festivalen i Vordingborg. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Livstræet, en 17 meter høj konstruktion, var centrum for den store afslutningsforestilling til Waves Festivalen i Vordingborg. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de spektakulære billeder: Kæmpe livstræ rundede festival af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de spektakulære billeder: Kæmpe livstræ rundede festival af
Vordingborg - 28. august 2021 kl. 23:46
Af Lars Christensen

Efter en uge med international scenekunst rundt om i Vordingborgs gader og stræder sluttede Waves Festivalen sent lørdag aften med et brag af en afslutningsforestilling.

Den franske teatertrup Planète Vapeur optrådte for tusinder af publikummer på Slotstorvet med forestillingen »The Tree of Life« (Livstræet, red.).

I centrum for det spektakulære show var den 17 meter høje og 12 ton tunge konstruktion, der skulle forestille livstræet. Herfra blev publikum præsenteret for dansere og akrobater til tonerne af tordnende trommer og et bombadement af farver, flammer, sne og regn.

Forud for den imponerende afslutningsforestilling er gået en uge, hvor klovne, akrobater, dansere og andre scenekunstnere fra rundt om i verdenen har præsenteret i alt 50 forestillinger, hvor langt størstedelen har været gratis udendørsforestillinger. De fleste forestillinger har haft flere hundrede publikummer, og selv med ustadigt vejr sidst på ugen har festivalen formået at gennemføre stort set hele programmet. Kun en enkelt forestilling, Experience med italienske Teatro Actores Alidos, blev aflyst på grund af det voldsomme regnvejr.

Forestillingen lørdag aften blev afsluttet med et festfyrværkeri.

Se mange flere billeder i billedgalleriet øverst oppe i artiklen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk