9. april 2020
Teatersalen bød i løbet af weekenden på en række events, men også rundt om på messegangene var der masser af underholdning. Her er det Autohjørnet Vordingborg og Benchmark Biler, der sendt gymnaster og en AutoMester-maskot på tur rundt i gangene. Foto: Lars  Christensen
gallery icon

Se billedserie

Teatersalen bød i løbet af weekenden på en række events, men også rundt om på messegangene var der masser af underholdning. Her er det Autohjørnet Vordingborg og Benchmark Biler, der sendt gymnaster og en AutoMester-maskot på tur rundt i gangene. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Messen var i hopla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Messen var i hopla
Vordingborg - 16. februar 2020 kl. 14:18
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kneb gevaldigt med at finde en ledig parkeringsplads i nærheden af Vordingborg Uddannelsescenter, da der i weekenden blev afholdt stor messe.

Vordingborg Messen har vokset sig til en stor publikumsmagnet, der trækker både stadeholdere og gæster til langvejsfra.

Mange lokale firmaer og foreninger deltager også i messen, og i år var en række nye kommet ind i varmen.

- Vi har søgt om det i flere år, men i år lykkedes det, forklarer pølsemand Jens Larsen, der sammen med hustruen Tytte Sejrup Larsen bød på smagsprøver mens de uddelte brochurer for deres pølsevogns-udlejning.

- Jeg forventer ikke at tjene en formue her på messen. Men det handler om at vise flaget. Flere, der har smagt vores smagsprøver, har været positivt overraskede, forklarer han.

Spejder hjælper til
Rundt om på messen kunne man også opleve en masse både børn og voksne i grønne spejderskjorter og t-shirts, og det er ingen tilfældighed. KFUM-spejderne fra Kastrup er en væsentlig del af det frivillige arbejde bag messen.

- Vi har omkring 35, der hjælper til i løbet af weekenden. Spejdere, forældre og bedsteforældre, forklarer tropleder Klaus-J Hansen.

Spejderne står for madsalget til både messegæster og til udstillere.

- Vi har to uddannede kokke til at lave mad til udstillerne, og vi har nogen til at gå rundt med et rullebord til de udstillere, der ikke har mulighed for at gå fra deres stand, forklarer troplederen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk