12. august 2020
Fodboldtræner Jesper Hansen havde meget mere at byde på end bare fodbold, da indskolingselever fra skolen i Ørslev kom på besøg. Her skulle de gennem en forhindringsbane for at optjene bogstaver og tal til ord og regnestykker. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Fodboldtræner Jesper Hansen havde meget mere at byde på end bare fodbold, da indskolingselever fra skolen i Ørslev kom på besøg. Her skulle de gennem en forhindringsbane for at optjene bogstaver og tal til ord og regnestykker. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Frivillige giver en hånd med undervisningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Frivillige giver en hånd med undervisningen
Vordingborg - 15. marts 2019 kl. 12:05
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste dage er der blevet løftet i flok i Ørslev. Her har frivillige fra en række af byens foreninger hjulpet med undervisningen, så lærerne og pædagogerne på den lokale afdeling af Gåsetårnskolen på skift har kunnet tage til København for at deltage i Læringsfestivalen.

Imens har eleverne haft rigeligt at se til med workshops rundt omkring i byen. Ved stadion inviterede fodboldtræner Jesper Hansen indenfor i klubhuset til en række aktiviteter, hvor leg og bevægelse blev koblet samme med dansk og matematik. Eleverne blev desuden undervist i ligevægt, præcision og samarbejde.

De mange aktiviteter førte også eleverne forbi hallen, hvor ØGIFs gymnastikforening tog imod. Ved kirken inviterede sognepræst Jesper Blomgren indenfor til en snak om tro og skikke, og lokalrådet gik ture med eleverne på områdets kløverstier.

Også FDF Ørslev-Vordingborg deltog med en række aktiviteter ved deres hytte Uglereden, hvor de fik assistance fra Sct. Georgs Gilderne og de malerdamer, der også mødes i hytten. Her kunne eleverne prøve at snitte pinde, brænde mønstre i træsmykker og gå på opdagelse i naturen med kikkert og lup. Desuden blev der stegt pandekager på bål.

- Den støtte, som vi har fået fra de frivillige foreninger, har været helt overvældende. Da vi første gang spurgte ud efter hjælp til de her dage, havde jeg måske regnet med et par frivillige, men takket være de frivillige har vi kunnet fylde hele to skoledage, forklarer afdelingsleder Nastasia Pedersen fra Gåsetårnskolen i Ørslev.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk