20. november 2018
Magasinbygningen på Rosenfeldt Gods har ikke før huset et arrangement som weekendens nytårskoncert, og Ensemble Storstrøm  var  også glade for muligheden for at spille et nyt sted.
gallery icon

Se billedserie

Magasinbygningen på Rosenfeldt Gods har ikke før huset et arrangement som weekendens nytårskoncert, og Ensemble Storstrøm var også glade for muligheden for at spille et nyt sted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Don Jens testede rammerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Don Jens testede rammerne
Opdateret 21. januar 2018 kl. 21:13
Vordingborg - 21. januar 2018 kl. 17:23
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den legendariske kvindeforfører Don Juan fik et særligt dansk islæt, da Ensemble Storstrøm gæstede Vordingborg søndag eftermiddag.

Baryton Jens Søndergaard fik rollen som »Don Jens« og bød på et stykke af Mozarts kendte opera akkompagneret af ensemblets musik.

Fordanskningen er ikke grebet ud af den fri luft, eftersom navnet Juan direkte oversat bliver til Johannes, som navnet Jens stammer fra.

Søndagens koncert fandt sted i magasinbygningen på Rosenfeldt Gods, og det var første gang, at godsets oprindelige hovedbygning blev benyttet til sådan en koncert.

- Normalt bruges lokalerne som selskabslokale, men jeg har haft dem i mine tanker som koncertsted i lang tid, forklarer Mogens Frandsen, formand for musikforeningen Cæcilia, der arrangerede søndagens koncert.

- Vi vil i musikforeningen gerne afprøve så mange af kommunens potentielle spillesteder som muligt, og det her er nogle meget hyggelige lokaler, som vi tænker passer godt i størrelse til vores arrangementer. Jeg er ret sikker på, at vi vil forsøge at få lagt flere af vores koncerter her, tilføjer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk