20. november 2019
De to rejsende fra fortiden, spillet af Adrian Schvarzstein og Jurate Sirvyte, fandt til sidst deres nye hjem hos Sparekassen Sjælland. Her løfter manden sin kone op for at bære hende ind over dørtærsklen. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

De to rejsende fra fortiden, spillet af Adrian Schvarzstein og Jurate Sirvyte, fandt til sidst deres nye hjem hos Sparekassen Sjælland. Her løfter manden sin kone op for at bære hende ind over dørtærsklen. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Waves byder på farverigt gadeteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Waves byder på farverigt gadeteater
Vordingborg - 26. august 2019 kl. 20:07
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den internationale scenekunstfestival Waves er skudt i gang i Vordingborg, og den byder blandt andet på en række særdeles farverige forestillinger rundt om i byens gader.

arrow Læs også: Kulturminister: - Tak fordi I tør og gør det

En af forestillingerne leveres af spanske Adrian Schvarzstein og litauske Jurate Sirvyte. De spiller rollerne som to rejsende, der ankommer til byen fra en ikke så fjern fortid. Mandag ankom de i en affaldscontainer, hvorefter de begav sig ud på en tur gennem byens handelsstøg. Undervejs blev en række publikumer inddraget i deres optrin. Nogen skulle hjælpe med at bære deres kufferter, andre skulle flytte borde og bænke for dem. Nogen fik krammere, kindkys og en svingom, mens en ung pige måtte afstå noget af sin slus ice, så de rejsende kunne få noget at drikke. Ved et værtshus blev en række fremmede placeret ved bordene med armene om hinanden, og senere blev en person bedt af kvinden om at lægge sig på et bord, hvorefter manden tog skoene af ham.

De skøre optrin sluttede, da parret fandt deres nye hjem hos Sparekassen Sjælland, som de tilsyneladende ikke helt forstod var en sparekasse og ikke et hjem. Det bekymrede tilsyneladende ikke manden, der glad løftede sin kone op og bar hende ind over dørtærsklen til deres nye hjem.

De to skuespillere begiver sig ud på en ny tur fra Slotstorvet tirsdag klokken 14 og fra borgterrænet klokken 17.35.

arrow Festival mangler chauffører til lufthavn
24. august 2019 kl. 13:28 Opdateret: kl. 16:24
arrow Instruktør drømmer om 25.000 publikummer til kunstfestival
24. august 2019 kl. 09:30 Opdateret: kl. 16:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk