22. oktober 2019
Det er sjældent, man ser stort set samtlige festivalgæster sidde og nyde musikken fra deres medbragte tæpper, men på Midsommer Festivalen er det blevet en tradition med de afslappede rammer.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Det er sjældent, man ser stort set samtlige festivalgæster sidde og nyde musikken fra deres medbragte tæpper, men på Midsommer Festivalen er det blevet en tradition med de afslappede rammer.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Rekordår for Midsommer Festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Rekordår for Midsommer Festivalen
Opdateret 03. juli 2019 kl. 15:27
Vordingborg - 23. juni 2019 kl. 22:19
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præstø: Hele 700 personer lagde i weekenden vejen forbi familien Seidler og naboers baghaver, der traditionen tro blev forvandlet til festivalsområde med plads til ny og eksperimenterende musik.

Arrangørerne bag kan nu se tilbage på en særdeles vellykket festival, der satte flere rekorder.

- Vi har før kunne melde udsolgt i løbet af weekenden, men i år kunne vi for første gang melde udsolgt, inden vi gik i gang, forklarer festivalleder Marc Facchini, der er glad for, at flere og flere lokale finder vej til festivalen.

- Men vi bruger også byen meget mere, med koncerter på det gamle rådhus og som noget nyt også i kirken. Og vi er med til sankthansarrangementet på stranden, forklarer han.

Det er ikke kun festivalgæsterne, det er blevet meget nemmere at lokke til. Også mange flere musikere har fået øjnene op for den helt særlige stemning på Midsommer Festivalen.

- I år har vi haft mange bands, der også skal spille på Roskilde. De vil meget gerne prøve deres ting af her, fordi de ved, at vi har et meget lyttende publikum. Det er de perfekte rammer til at få afprøvet nye sange, fortæller Marc Facchini, der også havde en overraskelse klar til publikum.

Den nye kunstner Calby, der spiller sammen med nogle af bandmedlemmerne fra Lukas Graham Band, optrådte på festivalen.

- Det var kun deres anden koncert sammen, men de var meget interesserede i, at Midsommer Festivalen skulle være en af deres første koncerter, forklarer Marc Facchini.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk