15. oktober 2018
Carsten Nøhr var lige ved at komme til at bande, da valg- resultatet stadig så ud som om, at Radikale ville ryge ud af kommunalbestyrelsen. Foto: Thøger Raun
Carsten Nøhr var lige ved at komme til at bande, da valg- resultatet stadig så ud som om, at Radikale ville ryge ud af kommunalbestyrelsen. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikalt neglebidderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikalt neglebidderi
Vordingborg - 22. november 2017 kl. 00:56
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

28 år. Så længe har Radikale Venstres Birgitte Steen Jørgensen siddet i kommunalbestyrelsen i Vordingborg, men efter 2017 ikke mere. Dog var afgangen lige ved at være mere bitter end først antaget.

For det gamle husmandsparti kunne ikke engang trække 800 stemmer. Hvad der dog ved sidste valgoptælling viste sig heller ikke at være nødvendigt.

Partiets spidskandidat Carsten Nøhr Larsen var ikke tilfreds.

- Må man godt skrive lort i avisen, lød den lakoniske kommentar, da resultaterne stadig viste nul mandater til Radikale Venstre. Efterfølgende sagde han dog.

- Vi holdt mandatet. Andet ville også være ærgerligt, for jeg mener jo, at vi har noget godt at byde ind med, siger spidskandidaten, som er glad for ikke at skulle tegne sit parti uden for kommunalbestyrelsen de kommende fire år.

Spænding til det sidste
Hvorvidt det bliver Carsten Nøhr, eller om det bliver han kollega Katrine Olldag, der i sidste ende sætter sig på posten, er ikke til at sige. Det afhænger af de personlige stemmer. Men partiets nummer to - var bestemt heller ikke tilfreds med det indledende resultat.

- Der er nødt til at ske nogle forandringer i vores parti. Både når det gælder synlighed og image. Vi skal simpelthen have banket støvet af til næste valg, lød det fra den skuffede kandidat, da der stadig var et rundt nul på tavlen.

- Det sidste jeg husker, som værende lige så spændende, er min seksårs fødselsdag, så jeg tager også gerne en omgang i 2021.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk