25. februar 2020
- Præstø er en fantastisk by at optage film i, siger Hans Fabian Wullenweber og Susanne Juhász, der håber, at optagelserne til Ninna 2 kan gå i gang til sommer. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

- Præstø er en fantastisk by at optage film i, siger Hans Fabian Wullenweber og Susanne Juhász, der håber, at optagelserne til Ninna 2 kan gå i gang til sommer. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Premiere: Manuskript til to'er allerede klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Premiere: Manuskript til to'er allerede klar
Opdateret 03. november 2019 kl. 12:10
Vordingborg - 02. november 2019 kl. 17:02
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Publikum klappede, da rulleteksterne til »Ninna« lørdag tonede frem på det store lærred i Bio Bernhard, Præstø. I sæderne sad inviterede gæster, der alle har bidraget til filmen. Blandt dem var Laila Bjarnskov og Lone Holmberg fra Præstø. Lone Holmberg er med i det latterkor, der indgår i filmen.

arrow Læs også: Godt skuespil i ny dansk komedie er ikke nok for anmelderne

- Jeg tror, at vi brugte fire timer på optagelsen. Der kom en latterinstruktør, så vi kunne lære at grine rigtigt. I filmen tager scenen et splitsekund, smiler Lone Holmberg.

Filmen skulle have haft premiere sidste år, men det var den mest pakkede jul i 25 år, hvad angår nye film. Derfor gemte instruktør Hans Fabian Wullenweber og manuskriptforfatter samt titelrolleindehaver Susanne Juhász filmen i skuffen et år.

FAKTA OM FILMEN
  • Filmen "Ninna" er en rigtig julekomedie, der foregår i Præstø.
  • Ninna bor sammen med sin søn Dennis, hvor hun også arbejder på den lokale grill.
  • Da Dennis fylder 18, meddeler han, at han flytter hjemmefra.
  • Ninna kastes nu ud i en større krise, hvor hun griber til alle tænkelige og utænkelige midler for at redde julen, hjerternes fest, og få sin dreng hjem.

Kilde: Det danske filminstitut
Spændt på publikums reaktioner

- Den rigtige film opstår først, når den møder publikum, og man ser, om folk griner og græder på de rigtige tidspunkter. Heldigivis har reaktionen været ens over hele landet. Det er det samme, publikum synes er sjovt, godt eller gribende, siger Hans Fabian Wullenweber og tilføjer, at Susanne Juhász allerede har manuskriptet til Ninna 2 klar. Om alt går vel, starter optagelserne til sommer.

- Ninna er en karakter, der er oplagt at følge. Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad der sker, når hun møder sin far, siger Susanne Juhász.

- Når man laver film i en lille by, er der en risiko for at blive hængt ud på torvet. Men vi har en god film, fastslår hun.

- Det er rørende, som folk har bakket op. Folk siger bare ja og åbner døren. Præstø er en fantastisk by at optage film i, siger Hans Fabian Wullenweber og Susanne Juhász.

Læs mere i Sjællandske mandag.

arrow Ny film: Pinlige Ninna fangede Fabian Wullenweber
05. november 2019 kl. 20:00 Opdateret: kl. 20:02
arrow Badehotellet på Prindsen
29. oktober 2019 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk