11. december 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet brugte peberspray mod festuge-gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet brugte peberspray mod festuge-gæster
Vordingborg - 15. juli 2019 kl. 16:02
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ellers fredelig festuge i Vordingborg sluttede med fire sager, som politiet måtte tage sig af, skriver Sjællandske.

For at tage slutningen først blev en gæst bortvist fra et værtshus i Algade, og det var han ikke tilfreds med. Der var en politipatrulje på stedet, og politibetjentene forsøgte at få dæmpet gemytterne, men en 21-årig fra København og en 22-årig mand fra Præstø blandede sig i politiets arbejde og ville ikke rette sig efter betjentenes anvisninger.

Betjentene måtte bruge peberspray for at få de to mænd til at falde til ro, og de blev herefter begge to anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de fik logi et par timer, inden de blev løsladt igen søndag formiddag.

For en 58-årig kvinde fra Nørre Alslev var festugen egentlig slut, men til hendes overraskelse blev hun standset af politiet på Mønsvej, da hun kørte hjemad søndag klokken 1.35. Hun er efterfølgende blevet sigtet for narkokørsel.

Fredag klokken 23.48 blev en 15-årig ung mand fra Borup anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter at han havde råbt op og slået ud efter andre ved Rådhustorvet i Vordingborg. Han blev taget med på stationen og afhørt, før han blev løsladt igen klokken 01.40.

I mellemtiden var en 40-årig mand fra Hvidovre blevet anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Lørdag klokken 00.10 havde politiet set ham gøre klar til at tisse på gaden. Han var desuden i besiddelse af en joint på 1,5 gram, som der var røget af, og han blev derfor også sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 00.50.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk