25. januar 2021
Smittetallet i Vordingborg er steget voldsomt i Vordingborg og især blandt de unge, så nu skriver kommunen ud med en bøn til alle foreninger i kommunen. Modelfoto: Jens Wollesen
Smittetallet i Vordingborg er steget voldsomt i Vordingborg og især blandt de unge, så nu skriver kommunen ud med en bøn til alle foreninger i kommunen. Modelfoto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opråb til foreninger: Skær ned på aktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opråb til foreninger: Skær ned på aktiviteter
Vordingborg - 04. december 2020 kl. 05:19
Af Lars Christensen

Der er lige nu en markant stigning i antal smittede med coronavirus i Vordingborg Kommune, og det er især børn og unge i alderen 10-19 år, der fylder i statistikken over nye smittetilfælde.

De seneste tal fra torsdag lyder på 104 smittede i løbet af den seneste uge. Incidensen, der er antallet af bekræftede smittede pr. 100.000 borgere, ligger på 229,1.

Siden optællingens start har der været registreret 345 smittede i kommunen. Det er 25 flere end i onsdags. Knap halvdelen af de 104 smittede er unge mellem 10 og 19 år.

Derfor har kommunens kultur- og fritidsafdeling skrevet ud til alle foreninger for at bede dem om fortsat at tage corona-smitten alvorlig.

Frem mod jul opfordrer kommunen til, at foreningerne overvejer, om det er muligt at neddrosle eller lukke træning, aktiviteter, kampe og stævner i de områder, hvor skolerne er helt eller delvist lukkede på grund af covid-19, så man begrænser de steder, hvor de unge kan møde hinanden.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk