1. juni 2020
Ørslev Rejser, den sidste del af den oprindelige Ørslev-gruppe, har fået ødelagt starten på sin højsæson. Her er det bureauchef Lone Jensen og direktør Ole Pedersen. Arkivfoto: Nina Lise
Ørslev Rejser, den sidste del af den oprindelige Ørslev-gruppe, har fået ødelagt starten på sin højsæson. Her er det bureauchef Lone Jensen og direktør Ole Pedersen. Arkivfoto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ørslev Rejser står også stille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørslev Rejser står også stille
Vordingborg - 06. april 2020 kl. 08:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Busbranchen holder stille og det samme gør rejsebranchen. Hos Ørslev Rejser mærker man også tydeligt coronakrisens skygge.

arrow Læs også: Ørslev har sendt alle chauffører hjem uden løn

- Vi har måtte annullere alle vores rejser i marts og april, og lige nu sidder vi og kigger ind i maj måneder og følger situationen nøje, forklarer Ole Pedersen, administrerende direktør for Ørslev Rejser.

Efter salget af Ørslev Turistbusser til Egons A/S og rutebilsfirmaet Ørslev Turisttrafik til Nobina, så er Ørslev Rejser den sidste tilbageværende del af den gamle Ørslev-gruppe.

Med de to salg har Ørslev Rejser ikke længere egne busser og står dermed kun for selve rejseplanlægningen. Derfor har man heller ikke nogen chauffører at bekymre sig om. Alligevel er firmaet lige så hårdt ramt som busbranchen.

- Vi går ind i vores højsæson her i april, og lige nu har vi nul salg og nul omsætning, lyder det bekymret fra Ole Pedersen, der dog imodsætning til kollegerne hos Egons har sendt medarbejderne hjem med løn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk