22. oktober 2018
Frieriet blev beseglet med et kys. Mikael Smed, nyvalgt borgmester, og Sia Olander, der kan sætte et fru foran sit navn. Foto: Poul Poulsen
Frieriet blev beseglet med et kys. Mikael Smed, nyvalgt borgmester, og Sia Olander, der kan sætte et fru foran sit navn. Foto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyvalgt borgmester friede i byrådssalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyvalgt borgmester friede i byrådssalen
Opdateret 04. december 2017 kl. 18:55
Vordingborg - 04. december 2017 kl. 18:45
Af Poul Poulsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak for valget - og hvis mødet stadig er suspenderet, så vil jeg gerne takke min kæreste Sia for hendes støtte. Uden hende var det aldrig gået.

arrow Læs også: 19 ud af 29 stemte for Smed som borgmester

Mikael Smed (S) tog fusen ikke blot på sine byrådskolleger, men også på kæresten Sia Olander, da han mandag klokken 17 lokkede hende op til borgmesterstolen med en rød rose - og stillede spørgsmålet:

- Vil du gifte dig med mig.
Svaret var et næppe hørbart ja fra Sia Olander, som bagefter fortalte, at hun kneb en tåre. Parret har seks sammenbragte børn, og med til det konstituerende byrådsmøde, der blev til et frieri, var to af hendes døtre, Anemone og Linea, som fra anden parket overværede frieriet.

Socialdemokratiet overtager borgmesterposten i Vordingborg efter et kanonvalg, hvor partiet gik frem fra 9 til 13 mandater og sammen med SF, R, EL og Alternativet udgør det nye røde flertal.

Afgående borgmester Michael Seiding Larsen (V) overdrog ham officielt borgmesterkæden og er fra 1. januar 2. viceborgmester.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk