27. september 2020
Et større stykke af Algade er blevet spærret af. Her skal der lægges en ny belægning, og der skal opsættes blomsterkasser og bænke.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Et større stykke af Algade er blevet spærret af. Her skal der lægges en ny belægning, og der skal opsættes blomsterkasser og bænke.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt bylomme på vej efter flere års venten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt bylomme på vej efter flere års venten
Vordingborg - 06. august 2020 kl. 08:22
Af Lars Christensen

Et større anlægsarbejde er tirsdag gået i gang i den vestlige del af Algade i Vordingborg. På fortovet foran blandt andet Folkekirkens Nødhjælp og Mischa Stof og Hobby er håndværkere gået i gang med at fjerne fliserne, så der kan lægges en hel ny belægning.

Det er den længe ventede lomme i Algade, som kommunen nu er klar til at anlægge.

SN.dk skrev første gang om projektet tilbage i foråret 2018, hvor det dengang var planen, at den nye lomme skulle stå klar inden årets udgang.

Det endte ikke med at være tilfældet, og siden har der været ret stille om projektet. Bag kulisserne har kommunens folk dog arbejdet vider på at få realiseret planerne for lommen, der udsprang af byfornyelsesprojektet De Røde Løbere.

Projektet skal slå flere fluer med et smæk ved både at sikre bedre tilgængelighed og større trafiksikkerhed. Den nye belægning bliver hævet, så kunderne får niveaufri adgang til butikkerne i Algade 39 og 41. Samtidig bliver der opført blomsterkasser og siddekasser, der skal pynte i den lidt forsømte del af Algade.

Den nye lomme anlægges på fortovet helt ud til vejen, og det skal gerne være med til at sænke farten hos forbipasserende bilister.

Arbejdet med den nye lomme forventes afsluttet med udgangen af september.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk