20. marts 2019
Birgitte Baunegaard og Jesper Brikløv er glade for den fantastiske modtagelse, som Madsamling har fået hos både producenter og kunder. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Birgitte Baunegaard og Jesper Brikløv er glade for den fantastiske modtagelse, som Madsamling har fået hos både producenter og kunder. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny madsamling sætter europæisk rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny madsamling sætter europæisk rekord
Opdateret 21. januar 2017 kl. 12:47
Vordingborg - 21. januar 2017 kl. 06:49
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der findes allerede godt 1000 af dem rundt om i verden, men den nye i Vordingborg kan åbenbart noget særligt. I hvert kunne Jesper Brinkløv og Birgitte Baunegaard fredag eftermiddag tage hul på den første lokale madsamling med titlen som europamestre.

arrow Læs også: Borgen-kokke står bag ny mad-portal

- Det er gået over alt forventning. Vi har slået rekorden i forhold til flest ordrer og største omsætning på en åbningsdag, forklarer Jesper Brinkløv, der suppleres af Søren Kielgast, landechef for Madsamling Danmark.

- Der er madsamlinger i store byer som London og Paris, så at Vordingborgs har slået rekorderne er fuldstændig fantastisk, forklarer han.

Madsamling Vordingborg er det første af sin slags i Danmark, men 11 mere er på vej.

- Og vi håber på at kunne nå op på 25 i år, forklarer landechefen.

Slipper for at tage rundt
Madsamling fungerer ved at kunderne bestiller varerne på hjemmesiden www.madsamling.dk, hvor en række lokale producenter har meldt sig til. Aktuelt er der 25 producenter og 504 kunder eller »medlemmer« tilmeldt.

Hver fredag mødes producenter og kunder på Jonsholm i Bakkebølle, så kunderne ikke behøver at tage rundt til de forskellige gårdbutikker for at hente varerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk