16. januar 2021
Kæresteparret Julie Kierulff Hansen og Martin Gøth har travlt med at få sat skik på lokalerne, så  Aroma Cafe & Bar, kan åbne i næste uge. Foto: J.C. Borre Larsen
Kæresteparret Julie Kierulff Hansen og Martin Gøth har travlt med at få sat skik på lokalerne, så Aroma Cafe & Bar, kan åbne i næste uge. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny café har store ambitioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny café har store ambitioner
Vordingborg - 03. juli 2020 kl. 17:00
Af J.C. Borre Larsen

Bag jerngitteret i Algade knokler håndværkerne med at renovere den lukkede Café Einstein, så en ny café kan slå dørene op i Vordingborgs handelsgade.

Det bliver Aroma Cafe & Bar, som åbner tirsdag 7. juli. Bag caféen står kæresteparret Julie Kierulff Hansen og Martin Gøth, der begge stammer fra Vordingborg.

Missionen er krystalklar: Det gastronomiske niveau i Vordingborg skal hæves.

- Der er for mange burgerbarer, pizzeriaer og andre spisesteder, hvor det bærer præg af frost. Efter Babette har vi ikke rigtig noget lækkert, lyder vurderingen fra Martin Gøth.

Aroma Cafe & Bar kommer til at byde på brunch, cafémad, mens der fredag og lørdag vil være gourmet-retter.

- Vi vil have et lille menukort, hvor alting vil være frisk, i det omfang det kan lade sig gøre, siger Martin Gøth.

Rollefordelingen bliver således, at Martin Gøth fungerer som idemand og direktør for caféen, mens Julie Kierulff Hansen bliver daglig bestyrer. Hun er uddannet tjener på Hotel Phoenix i København og har siden arbejdet på flere københavnske restauranter. I køkkenet har duoen hyret en svensker, som har ni års erfaring.

- Vi er ungt dynamisk team, siger Martin Gøth.

Cafe Aroma & Bar holder åbent hele ugen bortset fra søndag og mandag. I åbningsugen vil man tilbyde en tre retters menu. På sigt er det planen, når coronakrisen er overstået, at der skal være plads til en cocktailbar.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk