27. september 2020
Vandkunsten af den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein har været slukket hele sommerferien, men nu bliver den snart repareret. Foto: Lars Christensen
Vandkunsten af den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein har været slukket hele sommerferien, men nu bliver den snart repareret. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu bliver kendt kunstners springvand repareret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu bliver kendt kunstners springvand repareret
Vordingborg - 06. august 2020 kl. 05:54
Af Lars Christensen

Hele sommeren har børn og barnlige sjæle set frem til at kunne løbe ind mellem vandstrålerne i Jeppe Hein-springvandet på havnen i Præstø, men fejl på anlægget har gjort, at der ikke har været noget vandplaskeri hele sæsonen.

Nu hvor sommeren går på hæld, er kommunen dog omsider klar til at reparere den kendte kunstners springvand.

De stærkt forsinkede reservedele er på vej, og på mandag, samme dag som folkeskoleeleverne starter i skole igen, går håndværkerne i gang med at reparere springvandet.

- Vi har materialerne fremme på mandag, og vi forventer, at springvandet bliver lavet med det samme, forklarer Lise Hansen Thorsen, chef for kommunens afdeling for Trafik og Ejendomme.

Både springvandet på Præstø Havn og på torvet i Stege har været en hovedpine for kommunen, og det er ikke første gang, at de volder problemer. Hele sidste sommer var der også store problemer med begge springvand.

Nu vil Lise Hansen Thorsen sikre sig, at man fremadrettet får lagt en plan, så man kan undgå længerevarende nedbrud på de populære springvand.

Første skridt på vejen er at få lavet en driftsmanual for springvandet i Præstø.

- Jeg har et møde med Jeppe Hein ved udgangen af måneden, og der skal vi have kigget på en manual. Den er åbenbart aldrig blevet lavet, forklarer Lise Hansen Thorsen.

Afdelingschefen tilføjer, at der skal laves lignende manualer for resten af kommunens springvand.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk