26. februar 2021
En håndværker fjerner kaklerne fra væggen i køkkenet. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

En håndværker fjerner kaklerne fra væggen i køkkenet. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu bliver grim bygning revet ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu bliver grim bygning revet ned
Vordingborg - 23. februar 2021 kl. 19:48
Af J.C. Borre Larsen

Det tomme klubhus med de sorte algepletter på den hvide gasbeton har længe været en grim plet på Jungshoved. Men nu er lidelserne snart forbi for de lokale beboere. Mandag formiddag gik håndværkere fra det lokale nedrivningsfirma Mohepo i Præstø i gang med at tømme bygningen, så klubhuset kan blive revet ned.

- Vi rykker ind med de store maskiner i næste uge, siger Ole Pedersen fra Mohepo, der forventer, at klubhuset er væk i uge 12 eller 13.

Klubhuset på Mislehøjvej var tidligere hjemsted for Jungshoved Idrætsforening, der tilbage i 2015 havde 330 medlemmer. Men efter medlemsflugt fra blandt andre svømmere og badmintonspillere var der kun fodboldspillere og enkelte dartspillere tilbage. Med tiden forsvandt de også. Klubhuset uden brugere blev senere base for narkosælgere. I november 2019 gennemførte politiet en større razzia, hvor man anholdt syv personer. Ved den lejlighed fandt politiet blandt andet 15 kilo hash og 300 gram kokain.

Når klubhuset er fjernet, er det planen, at der skal være parkeringspladser på det fritlagte område. Dem kan man få brug for ved større arrangementer i den nye folkepark, der tidligere udgjorde Jungshoved IF's fodboldbaner.

- Medmindre der kommer nogle særlige ønsker fra lokalforummet, satser vi på at være færdige i løbet af foråret, lyder det fra Peter Ib Rasmussen fra kommunens Plan og By-afdeling.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk