18. september 2020
Fordforhandler Tommy Skovhus Christensen (th) træder et skridt tilbage for at overlade den daglige ledelse til Nissans Frank Karberg. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Fordforhandler Tommy Skovhus Christensen (th) træder et skridt tilbage for at overlade den daglige ledelse til Nissans Frank Karberg. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nissan-forhandler bliver ny leder af Ford

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nissan-forhandler bliver ny leder af Ford
Vordingborg - 21. marts 2020 kl. 05:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. april flytter Frank Karberg, 41, sine Nissan-biler ud til Ford-forhandler Tommy Skovhus Christensen A/S på Næstvedvej i Vordingborg for at blive daglig leder af begge forretninger.

- Det glæder jeg mig til. Det er to bilmærker, som supplerer hinanden. Samlet set vil vi komme ud til flere kunder, siger Frank Karberg.

Ford og Nissan skal fremover køres som én forretning. Men selvom 75-årige Tommy Skovhus Christensen giver stafetten videre til Frank Karberg, trækker han sig ikke tilbage efter 38-år som selvstændig.

- Jeg kender alle kunderne, men i stedet for at arbejde 10 timer om dagen, vil jeg gå ned i tid. Det er en god måde at overdrage forretningen, vurderer Tommy Skovhus Christensen, der har været Ford-forhandler siden 2009.

Begge bilforhandlere smiler begge ved tanken om, at de fremover bliver nære kollegaer.

- Vi har været konkurrenter i mange år, men vi har snakket sammen til møder og julefrokoster i bilbranchen, siger Frank Karberg.

Han deler i dag bilhus med Henrik Hansen Automobiler i Autoforum på Præstegårdsvej i Vordingborg.

Som bekendt flytter Henrik Hansen ud i den nye erhvervspark ved afkørsel 41, og så giver det ingen mening for Frank Karberg at blive alene tilbage.

- Jeg bliver meget mere synlig på Næstvedvej, siger Frank Karberg.

Nissan-bilerne skal stå bagerst i Tommy Skovhus Christensens store udstillingshal, hvor der lige nu holder brugte Ford-biler. Med tiden vil der komme møbler og nyt gulv, så lokalet får det rette Nissan-look.

Med sig fra Præstegårdsvej tager Frank Karberg to Nissan-mekanikere ud til Ford, så det fælles bilhus samlet kan mønstre seks mekanikere.

- Vi får en god styrke, siger Tommy Skovhus Christensen.

Når coronasmitten engang har lagt sig, vil Frank Karberg og Tommy Skovhus Christensen markerer det nye makkerskab med åbent hus.

Billede

Nissan og Ford sælges fremover
under samme tag på Næstvedvej
i Vordingborg.
Foto: J.C. Borre Larsen 


Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk