23. april 2021
Tobias Aarup Levring skriver kontrakt med Team Fri BikeShop Zealand Cycling junior. Hans ambition er at komme på det landsholdet. PR-foto
Tobias Aarup Levring skriver kontrakt med Team Fri BikeShop Zealand Cycling junior. Hans ambition er at komme på det landsholdet. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næste skridt: Landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste skridt: Landsholdet
Vordingborg - 24. februar 2021 kl. 16:03
Af Mille Holst mille.holst@sn.dk

16-årig Vordingborg-rytter har netop skrevet kontrakt med Team fri BikeShop Zealand Cyckling Junior. Han tager i næste sæson skridtet op i U19-klassen og satser på, at hans fremgang i ungdomsrækkerne kan fortsætte så meget, at næste step bliver en plads på det danske cykellandshold.

arrow Læs også: Talentfuldt cykelhåb går efter det hele

- Drømmen er at blive professionel cykelrytter. Men i første omgang er målet at køre minimum tre top-10 placeringer hjem i den kommende sæson og på den måde komme ind på U19-bruttolandsholdstruppen, udtaler Tobias Aarup Levring i en pressemeddelelse. Udover at køre ræs på landevejen er han også at finde på cykelbanen i vinterhalvåret, hvor han sidste år hev en 3. plads hjem i disciplinen omnium.

Det lange seje træk

Tobias Aarup Levring går op i cyklingens konkurrenceelement med liv og sjæl kombineret med sjov og ballade. Vis ham et byskilt og det er stensikkert at han sætter spurten ind og ret sandsynligt at han kommer først forbi skiltet. Hans egenskaber på en cykel gør ham farlig i en spurt, hurtig på en bakke og en arbejdshest i et udbrud.

- Jeg synes selv jeg er aggressiv og viljestærk og jeg kan gode lide hårdheden i løbene, fortæller Tobias Aarup Levring og minder på den måde en del om idolet Jesper Skibby, der som eneste dansker har vundet etapesejre i alle tre Grand Tours.

Fire-årigt gymnasium

Næstved Bicycle Club, NBC, har dannet rammen om Tobias Aarup Levrings fire år som cykelrytter - og det er derfor også et naturligt valg for både ham og Team Fri BikeShop at de i den kommende sæson slår pjalterne sammen. Og begge parter har udsigt til fortsat fremgang - ikke mindst når Tobias Aarup Levring får optimal mulighed for at passe træningen i dagligdagen.

- Jeg går på Team Danmark linjen på Vordingborg Gymnasium og har dermed fire år til at blive student i stedet for tre. Så er der tid til både de benhårde intervaller, løbene i weekenden med teamet og at hænge ud med vennerne, siger den unge cykelrytter fra Vordingborg.

arrow Nannas debut på racercyklen blev en succes
18. juli 2019 kl. 07:52 Opdateret: kl. 15:51
arrow Jacob vejede 47 kilo: Levede af gulerødder og mælkeskum
16. maj 2019 kl. 05:45 Opdateret: kl. 15:45
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk