19. oktober 2018
Forfatter til den nye bog »Bad company ? fire år i  Bandidos« journalist Peter Gaae forklarer, hvad der sker mellem Bandidos og Saturdarah lige i øjeblikket. Pressefoto
Forfatter til den nye bog »Bad company ? fire år i Bandidos« journalist Peter Gaae forklarer, hvad der sker mellem Bandidos og Saturdarah lige i øjeblikket. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Molotov-angreb er led i hashkamp til millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Molotov-angreb er led i hashkamp til millioner
Vordingborg - 14. november 2017 kl. 06:19
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en betændt konflikt. Det er ikke en klar kamp om markeder, men masser af gammelt nag, forklarer journalist Peter Graae.

arrow Læs også: Nye lejere overtog molotov-hus for to måneder siden

Han, der blandt andet er forfatter til den nye bog »Bad company - fire år i Bandidos«, som handler om en tidligere rockers oplevelser på Falster og Sydsjælland, har om nogen indsigt i den konflikt, der i disse dage eskalerer over hele landet mellem rockergrupperne Bandidos og Saturdarah. Politiet har fastslået, at weekendens angreb i Stensved var en del af en konflikt mellem rockergrupperne Saturdarah og Bandidos, og Peter Graae forklarer om situationen:

- Politiet har slået hårdt til mod Bandidos på Sydsjælland og Lolland-Falster, og det har åbnet et tomrum, som hollandske Saturdarah ikke har været sene til at udnytte.

- Saturdarah har samtidig rekrutteret folk fra grupperinger, som Bandidos tidligere har bekriget på Sydsjælland. Blandt andet Black Cobra og Westside Nation, og de er af samme årsag ret tændt på konflikt. Læs eventuelt mere i dagens udgave af Sjællandske.

arrow Kastede brandbomber mod villa - to mænd fortsat på fri fod
12. november 2017 kl. 08:30 Opdateret: kl. 12:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk