16. januar 2018
Formand Tina Pedersen glæder sig over, at et hold fra GT Bøgestrømmen er udtaget til DGI?s gallaopvisning. - Det er god reklame for foreningen, siger hun. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Formand Tina Pedersen glæder sig over, at et hold fra GT Bøgestrømmen er udtaget til DGI?s gallaopvisning. - Det er god reklame for foreningen, siger hun. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møn-gymnaster klar til galla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møn-gymnaster klar til galla
Vordingborg - 19. marts 2017 kl. 17:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At bære fanen er en ære, og den tilfaldt Sascha Bagge, da GT Bøgestrømmen lørdag holdt forårsopvisning i Mønshallerne. Hun har dyrket gymnastik, siden hun kunne gå og kan glæde sig over, at der er plads til fornyelse.

- Tidligere var det kun drenge, der måtte bære fanen. Nu skiftes piger og drenge hvert år. De fleste venter spændt på, at vi spørger. Det er noget ganske særligt, fortæller Tina Pedersen, formand for GT Bøgestrømmens knap 300 medlemmer.

Forårsopvisningerne er gymnasternes mulighed for at vise, hvad de har lært. GT Bøgestrømmen holder deres opvisning efter DGI-opvisningerne. Derfor kunne Tina Pedersen lørdag annoncere, at klubben har fået udtaget et springteam med en pigeserie til DGI's gallaopvisning 24. marts i Næstved.

- Ved alle DGI-opvisninger sidder der et dommerpanel og holder øje med, om der er et hold, der har noget unikt. Det kan være en springomgang eller en lille sekvens af en serie, hvor der er noget særligt i måden, de udfører det på. Så det er en kæmpestor ære og en god reklame for foreningen at komme med til gallaopvisningen, siger hun.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk