18. december 2017
Den var her længe før de første discountbutikker etablerede sig på Valdemarsgade. Nu er hele området omkring H.E.P. Møbler blevet en stor dagligvarebutik-klynge. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Den var her længe før de første discountbutikker etablerede sig på Valdemarsgade. Nu er hele området omkring H.E.P. Møbler blevet en stor dagligvarebutik-klynge. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meny-planer er sparket til hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meny-planer er sparket til hjørne
Vordingborg - 12. august 2017 kl. 06:48
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udsigterne til endnu en dagligvarebutik i klyngen af butikker ved Valdemarsgade fik tidligere på året en række af Vordingborgs forretninger på barrikaderne, og nu skyder politikerne det til hjørne. Det skriver Sjællandske lørdag.

I et høringssvar på vegne af 33 af Algades butiks- og caféejere har apoteker Birgitte Egeberg Carlsen understreget, hvor skadeligt det vil være for butikkerne i Algade, hvis der bliver givet tilladelse til endnu en dagligvarebutik i det samme område.

Men nu kan de forretningsdrivende ånde lettet op. Planerne for det nye område er nemlig foreløbigt blevet droppet.

På det seneste teknik- og miljøudvalgsmøde besluttede politikerne at udsætte projektet, der skulle gøre det muligt for Meny-kæden at bygge 2200 kvadratmeter.

- Der er opstået lidt uklarhed om, hvad det er Meny egentlig har brug for og lyst til. Om de vil til byen, og om det skal være den placering. Vi synes ikke, der er grund til at spilde flere ressourcer på det, før der er klarhed, forklarer udvalgsformand Thomas Christfort (K).

Også fra forvaltningens side har man pointeret den uheldige placering af Menys

- Bekymringen for konsekvenserne for forretnings- og bylivet i Algade bør føre til en vurdering på, ved hvilken placering en ny dagligvarebutik af denne størrelse støtter byen bedst. Med etablering af en dagligvarebutik af denne størrelse vil omfanget af dagligvarebutikker i bymidten være så højt oppe, at der sandsynligvis ikke kan forventes etableret yderligere dagligvarehandel, lyder vurderingen fra forvaltningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk