27. juli 2021
At det kun er Big Mac, der må sælges ved afkørsel 41 i Stensved, kender Claus Strand fra McDonald?s ikke noget til. Foto: J.C. Borre Larsen
At det kun er Big Mac, der må sælges ved afkørsel 41 i Stensved, kender Claus Strand fra McDonald?s ikke noget til. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: McDonald's udelukker andre restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

McDonald's udelukker andre restauranter
Vordingborg - 22. juni 2021 kl. 05:22
Af J.C. Borre Larsen

Der er andre fastfood-restauranter, som gerne vil sælge burgere ved sydmotorvejens afkørsel 41 i Stensved. Men det kan de ikke få lov til, for Vordingborg Kommune og McDonald's har tilsyneladende en lokumsaftale, om at det kun er den verdenskendte burgerkæde, som må sælge fastfood i businessparken. Det erfarer Sjællandske.

Lige nu er en lokal håndværker ved at sælge to tomme grunde til købere, der vil sælge hurtig mad til sultne bilister. Men ifølge Sjællandskes oplysninger er handlen på grund af studehandlen tæt på at gå i vasken. Der står intet i lokalplanen, om at der ikke må ligge andre restauranter, og der er heller ikke tinglyst noget om spisesteder på de udstykkede grunde.

Ikke desto mindre har kommunen ifølge Sjællandskes kilder oplyst køberne, at det kun er McDonald's, som må sælge fastfood ved afkørsel 41. Og at de derfor ikke har ret til sælge mad ved afkørsel 41.

Vordingborg Kommunes udviklingsdirektør, Jan Michelsen, ønsker ikke at udtale sig, om kommunen og McDonald's har indgået en aftale, der udelukker andre restauranter.

- Det er kommercielle forhold, som er under udredning, siger Jan Michelsen.

Ejeren af McDonald's i Stensved, Claus Strand, kender intet til en eksklusiv ret til at sælge fastfood i erhvervsområdet.

»Det ved jeg desværre intet om«, skriver Claus Strand i en mail.

McDonald's i Stensved åbnede i maj 2020.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk