17. oktober 2019
Dorte Worsøe får mere tid til sine hunde, hvis Lokalhistorisk Forening for Præstø lukker. Hun håber ikke, at det kommer så vidt. Privatfoto
Dorte Worsøe får mere tid til sine hunde, hvis Lokalhistorisk Forening for Præstø lukker. Hun håber ikke, at det kommer så vidt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalhistorisk Forening truet af lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalhistorisk Forening truet af lukning
Vordingborg - 25. april 2019 kl. 08:26
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokalhistorisk Forening for Præstø er truet af lukning. Det står klart efter seneste generalforsamling, hvor ingen af de cirka 140 medlemmer meldte sig til bestyrelsesarbejdet. Derfor er der lige nu tre vakante poster. Hvis ikke de bliver besat, lukker den godt 30 år gamle forening.

- Det vil være ærgerligt at nedlægge foreningen. Jeg synes selv, at det er morsomt at kende historien omkring det sted, jeg bor. Det er med til at få mig til at føle mig hjemme. Og Præstø er et sted med meget historie, forklarer Dorte Worsøe, der har været formand for foreningen i omkring 10 år. Hun er på valg til næste år og fylder 83 til sommer, så hun er klar til at nyde sit otium.

Hun mener ikke, at bestyrelsesarbejdet med seks-otte møder om året er uoverkommeligt. De holdes efter behov og under hyggelige former.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

Programmet bliver lagt for et halvt år af gangen og består blandt andet af foredrag, ture i lokalområdet samt en årlig heldagstur. Dyrere foredrag med prominente personligheder har vist sig at være en succes.

- Da vi havde besøg af Knud Romer, kom der omkring 70 gæster. Også blandt andre Kåre Johannessen har været populær, fortæller Dorthe Worsøe, der håber, at foreningen kan fortsætte, da man ikke kan få samme oplevelser andre steder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk