19. oktober 2019
Socialdemokratiets folketingskadidat fra Vordingborgkredsen kæmper for et nej til et udrejsecenter på Lindholm. Foto: Lars Christensen
Socialdemokratiets folketingskadidat fra Vordingborgkredsen kæmper for et nej til et udrejsecenter på Lindholm. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal S-kandidat skuffet over Mette F.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal S-kandidat skuffet over Mette F.
Vordingborg - 21. maj 2019 kl. 06:01
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, har om det kontroversielle udrejsecenter på Lindholm udtalt til TV2 Øst.

- Hvis der er nogen, der kan finde på en bedre idé, så vil jeg selvfølgelig gerne diskutere den. Men der skal komme et nyt udrejsecenter ligegyldig hvad, siger Mette Frederiksen.

En udtalelse, der får Socialdemokratiets lokale folketingskandidat Brian Bressendorff, der stiller op i Vordingborg-kredsen, op af stolen.

- Lokalt er vi skuffet over den udmelding. Lindholm er en dårlig ide, som koster alt for mange penge, siger han.

Mette Frederiksens udtalelse på tv lød i Brian Bressendorffs ører, som om at partibossen opfordrede almindelige mennesker til at komme med forslag.

- Det er ikke borgernes ansvar eller dem, der bor i Kalvehave. Når Mette spørger, er det mit ansvar som politiker at komme med et forslag, som er i tråd med Socialdemokratiets udlændinge-politik, siger han.

Brian Bressendorff peger derfor på, at der i Socialdemokratiets udlændingeudspil fra sidste år står, at partiet vil lave et modtagecenter udenfor Europa.

- Når vi alligevel gør det, giver det god mening, at vi samtidig laver et udrejsecenter i Nordafrika eller Mellemøsten, så folk ikke skal rejse over Middelhavet, siger han.

Som Brian Bressendorff regner på det, burde det kunne lade sig gøre.

- Lindholm er udset til at stå klar sidst i 2021. Det giver os mere end to år til at få gang i et modtagecenter, hvor der også er et udrejsecenter, siger han.

Sjællandske har uden held forsøgt at få en kommentar fra Mette Frederiksen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk