30. maj 2020
Hvem kan sige nej til frivilligt arbejde, spørger Lions præsident, Per Nielsen. Privatfoto
Hvem kan sige nej til frivilligt arbejde, spørger Lions præsident, Per Nielsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions søger nye medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions søger nye medlemmer
Vordingborg - 18. september 2019 kl. 19:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

vordingborg: I foråret valgte Lions Vordingborg ny bestyrelse, der tiltrådte 1. juli. Nu har løverne holdt deres første møde efter sommeren, og de er klar med et stærkt hold til et nyt Lions-år, fortæller præsident Per Nielsen.

- Holdet vil målrettet arbejde for en klub som vækster, bibeholder og måske udbygger det høje aktivitetsniveau, vi har, og som skaber gode midler til vores donationer. Desuden vil vores klubtrivsel og klubudvikling være i fokus, forklarer Per Nielsen og tilføjer, at overskuddet fra aktiviteterne går ubeskåret til løvernes hjælpearbejde.

Til sæsonens første møde fik løverne besøg af Katrine, der dimitterede fra Vordingborg Gymnasium & HF i sommers. Via Lions Vordingborg og Lions' ungdomsprogram har hun været fire uger i Indien - to uger på home-stay hos en Lions-familie og to uger på en camp sammen med 30 andre unge fra hele verden. Nu skal hun til Nepal for at arbejde i tre måneder og derefter vandre i Nepals bjerge med en veninde. Lions Vordingborg har skabt kontakt til Lions i Nepal, så hun kan besøge de lokale løver dér.

På mødet deltog også årets to Lions Studenter, som fik deres legater overrakt officielt.

- Lions Vordingborg tæller 13 ildsjæle men har plads til flere. Vi holder møde hver den sidste tirsdag i måneden, hvor vi har socialt samvær med spisning og eventuelt spændende lokale gæster. Eller vi koncentrerer os om planlægning og opfølgning på de afholdte og kommende aktiviteter, fortæller Per Nielsen og tilføjer, at alle har tid til Lions.

- Det er kun fire timer om måneden, man skal yde. Men man kan selvfølgelig bruge mange flere timer sammen med andre Lions. Hvem kan sige nej til frivilligt arbejde, hvor man kan hjælpe og gøre en masse mennesker glade, spørger han.

Wienerkoncert og julestjerner
Bestyrelsen i Lions Vordingborg består af Per Nielsen (præsident), Kim Pedersen (vicepræsident), Bjarne Rasmussen (klubmester), Jacob Olsen (kasserer), Niels Ovesen (sekretær) og Kirsten Wentzel (bestyrelsesmedlem.

Foreløbig har løverne fastlagt wienerkoncert i Vordingborg Kirke 29. september klokken 15, Store Legedag i VU-Hallen 9. februar og bankoshow i VU-Hallen 4. marts.

Desuden vil Lions Vordingborg igen i år omdele julestjerne til de fire ældrecentre i Vordingborg første søndag i advent samt deltage i Vordingborg Messen og andre arrangementer i byen - herunder Late Night og Farmordagen.

Der skal der findes nye kandidater til Lions ungdomsudveksling og to nye Lions Studenter.

Lions Vordingborg bidrager også med vedligehold og oprydning ved kommunale affalds-øer i Vordingborg og omegn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk