6. maj 2021
Torvestræde 4 er solgt og skal ombygges til lejligheder. Mano Invest overvejer dog at bevare det gamle avisskilt ud mod gaden. (Se flere billeder på nettet.) Foto: Mille Holst
gallery icon

Se billedserie

Torvestræde 4 er solgt og skal ombygges til lejligheder. Mano Invest overvejer dog at bevare det gamle avisskilt ud mod gaden. (Se flere billeder på nettet.) Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejligheder i Torvestræde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejligheder i Torvestræde
Vordingborg - 15. april 2021 kl. 07:59
Af Mille Holstmille.holst@sn.dk

Fra trykkeri og mediehus til lejligheder. Torvestræde 4 er blevet solgt og bliver ombygget til lejeboliger.

Sydsjællands Tidende holdt i en menneskealder til i Torvestræde 4, indtil avisen blev overtaget af Sjællandske Medier og flyttede til Algade 40.

Nu er det tidligere domicil på Torvestræde blevet solgt til Mano Invest Aps fra Nykøbing Falster, der vil ombygge huset samt Algade 58C, som det er bygget sammen med, til 10-13 lejligheder. Det fortæller Arjun Mano Haran, der ejer Mano Invest sammen med sin bror Jegan.

- Det bliver primært to-værelses lejligheder på cirka 60 kvadratmeter, fortæller Arjun, men oplyser, at der også bliver nogen der er lidt større samt et par tre-værelseslejligheder på mellem 75 og 95 kvadratmeter.

- Der er stor mangel på lejeboliger i Vordingborg, så jeg er sikker på, at de bliver revet væk, siger Arjun, der selv vil stå for udlejningen.

Ved at rive muren mellem parkeringspladsen og den indre lukkede gård ned, får de nye beboere et større fælles udenoms areal.

Billede

Den gule murstensmur til højre bliver efter
planen revet ned, så de nye beboere får et
større udendørs fællesareal. Foto: Mille Holst


Mano Invest overtager bygningen torsdag 15. april, men man har allerede sat to arkitektfirmaer til at komme med deres bud på indretningen. Om højst halvanden måned regner Arjun med at være klar til at sende en byggeansøgning til Vordingborg Kommune, og så snart den er behandlet, går ombygningen i gang.

- Facaden er bevaringsværdig i kategori tre, fortæller Arjun Mano Haran, hvilket sætter nogle begrænsninger på, hvor meget, der må laves om. Et element, som ikke hører til fredningen, overvejer han at lade blive: Det store lysskilt med skriften "Centraltrykkeriet - Sydsjællands Tidende".

- Jeg har ikke noget imod at skiltet bliver stående, slutter han.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk