13. august 2020
Peter Rosenkrands er administrerende direktør for fabrikken i Præstø, der nu har fået det noget kortere navn Knudsen Extrusion.Foto: Lars Christensen
Peter Rosenkrands er administrerende direktør for fabrikken i Præstø, der nu har fået det noget kortere navn Knudsen Extrusion.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunststoffabrik skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunststoffabrik skifter navn
Vordingborg - 09. april 2019 kl. 12:38
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. februar 1959 startede plastpionér Palle Knudsen sin egen virksom­hed i Præstøs gamle gasværk. Hans navn har siden da levet videre på facaden til Palle Knudsens Kunststoffabrik. Men nu, 60 år senere, skal skiltene på facaden skiftes ud. Firmaet har besluttet at droppe det hidtidige navn, der har været noget af en mundfuld, især for firmaets mange udenlandske kunder.

Derfor bliver det nye navn ganske kort Knudsen Extrusion.

- Vi skifter navn for i stærkere grad at signalere vores kerneaktivitet, som er forarbejdning af plast ved processen »ekstrudering«, forklarer Peter Rosenkrands, der er administrerende direktør for fabrikken i Præstø.

- Navneskiftet sker i forbindelse med at vi den 1. februar 2019 kunne fejre vores 60-års jubilæum og glæde os over, at vi igennem 60 år har leveret slanger, rør, profiler og bånd i plast til kunder over hele verden fra vores adresse i Præstø, forklarer Peter Rosenkrands.

- Det nye navn vil desuden være lettere at kommunikere til vores mange kunder på eksportmarkederne, som følge af det mere internationalt klingende navn, tilføjer han.

Virksomheden får nye skilte på facaderne her i april, og fremover finder man firmaet på hjemmesiderne www.knudsenextrusion.dk og www.kext.dk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk