14. oktober 2019
Der var mini-sandwich og mini-kager samt drinks i mini-glas, men det var jo også åbning af en »minibrugs«. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Der var mini-sandwich og mini-kager samt drinks i mini-glas, men det var jo også åbning af en »minibrugs«. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klintholm Havn har fået en ny »Minibrugs«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klintholm Havn har fået en ny »Minibrugs«
Vordingborg - 13. maj 2019 kl. 19:10
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uddeler i Borre Dagli'Brugsen Niels Olsen var ikke den eneste, der var i godt humør på en solbeskinnet mandag i Klintholm Havn, skriver Sjællandske. En del af de lokale var kommet til åbningen af den nye dagligvarebutik, der med sine 50 kvadratmeter ikke er den største, man kan komme ind i, men nu er den der, og det er til gavn for byen, der har været uden købmand, siden skibsprovianteringen brændte.

Borgerforeningens formand Anne Marie Hørlyck stillede det sådan op:

- Vil der stadig komme gæster, hvis vi ikke har en købmand?

Og hun besvarede selv spørgsmålet ved at tale om svigtende besøgstal til Klintholm Havn.

Niels Olsen fortalte, at han med vilje har ventet med at etablere butikken, til det var sikkert, at Claus Jensen fra Skibsprovianteringen ikke ville gå i gang igen med en ny butik.

Han sagde i sin tale til de fremmødte, at han er parat til at se på, om den ny minibrugs skal have åbent efter september. Mellem linjerne lod han forstå, at der også skal være en omsætning, der modsvarer udgifterne.

- Her i foråret har vi åbent 8-18 hver dag. Juli-august udvider vi til 7-20, og i september går vi tilbage til 8-18, lover Niels Olsen.

Til Sjællandske siger han, at der er et bredt udvalg i butikken, men hvor der i Borre måske er otte tomatketchup, vil der i Klintholm kun være to.

Til gengæld kører de frem og tilbage fra Borre et par gange om dagen, så det kan lade sig gøre at bestille ting fra butikken.

Niels Olsen lover, at priserne er nøjagtig de samme som i Borre.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk