18. oktober 2018
Det kan være farligt at gå en tur i Kirkeskoven lørdag formiddag. I hvert fald hvis man rammer rollespillernes kampdag. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Det kan være farligt at gå en tur i Kirkeskoven lørdag formiddag. I hvert fald hvis man rammer rollespillernes kampdag. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampen raser i Kirkeskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen raser i Kirkeskoven
Vordingborg - 14. januar 2018 kl. 12:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Tag deres bueskytte ud, gjalder det krigerisk gennem Kirkeskoven, mens 20 børn og to voksne går til angreb på hinanden i kampen om et flag. Det er lørdag formiddag. I tre timer er en mudret skovsti ved Medborgerhuset i Vordingborg er omdannet til kamparena for rollespillere fra nær og fjern.

- Det ser ikke ud af meget, men når vi er 150 børn og 10 aktører, giver det mening. I dag er kun en kamp-dag. Her handler det om at træne teknikker, strategi og få brændt en masse krudt af, fortæller Frederik Myte til Sjællandske.

Sammen med sin bror Sebastian Myte ejer han »Munken & Myten Events« i Vordingborg«. De lancerede efter et års forberedelse for tre år siden deres eget rollespil, »De Vestlige Riger«. Til første spilgang regnede de med, at 50 børn ville dukke op. Derfor blev de overrumplede, da 120 børn stod klar med kapper og sværd.

Siden har historien udviklet sig til et inferno af verdener, guder, racer, kampe og intriger, som børnene selv skriver med på. Og efterspørgslen er så stor, at der udover den faste rollespilsdag sidste lørdag i måneden er indført en kampdag anden lørdag i måneden.

- Når der er rollespil, bygger vi hele legepladsen om til en middelalderlandsby og spiller i seks timer. Det handler om skuespil og den gode fortælling. Børnene får en god indlevelse og bliver bedre til at koncentrere sig, siger Frederik Myte.

Rollespillet har jubilæum lørdag 27. januar fra klokken 10 til 16 i Kirkeskoven. Adressen er skovvej 2, Vordingborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk