22. oktober 2019
Et noget uskarpt foto taget lørdag klokken 11.45 ved Banegårdspladsen i Vordingborg. Til højre er det Venstres lokalformand Henning Larsen, der er kommet ned fra stigen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Et noget uskarpt foto taget lørdag klokken 11.45 ved Banegårdspladsen i Vordingborg. Til højre er det Venstres lokalformand Henning Larsen, der er kommet ned fra stigen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampen om de bedste pladser kræver ufine tricks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen om de bedste pladser kræver ufine tricks
Vordingborg - 11. maj 2019 kl. 13:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikke alle kunne klokken, da viserne lørdag nærmede 12, og partierne måtte hænge valgplakaterne op. Ved Banegårdspladsen i Vordingborg var Venstres partisoldater et kvarter for tidligt på den. Det bemærkede både Radikale Venstres Vibeke Grønbæk og Socialdemokraternes Brian Bressendorff.

- Vi stod kvart i 12 og kunne se, at de andre kom gående med nogle plakater. Vi troede, at de var gået i gang, og så startede vi også. Vi må have kigget forkert på uret, siger Henning Larsen, formand for Venstres vælgerforening i Vordingborg Kommune.

Generelt er der ifølge hans kollega, Lise Lotte Møller, lokalformand for Socialdemokraterne, god disciplin blandt partierne i Vordingborg Kommune. For tidlig ophængning af plakater plejer ikke at være et problem, selvom iveren er stor.

Selv blev hun, den dag valget blev udskrevet, kimet ned af partstøtter, der gerne ville bidrage. Derfor ringede hun en ekstra gang rundt til dem, der opbevarede plakaterne, og indskærpede, at de ikke måtte udlevere dem før tid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk