31. maj 2020
Julemanden var noget overrasket, da der ikke kom lys i juletræet i Vordingborg trods ihærdig råben fra børnene. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Julemanden var noget overrasket, da der ikke kom lys i juletræet i Vordingborg trods ihærdig råben fra børnene. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemanden måtte have hjælp med træet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemanden måtte have hjælp med træet
Vordingborg - 30. november 2018 kl. 22:14
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik slet ikke som det plejer, da der fredag aften skulle tændes lys i juletræet på Slotstorvet i Vordingborg.

Det er meget almindeligt, at julemandens far, der ligger og snorksover under juletræet, ikke kan høre de mange børn råbe »Glædelig jul« hverken første eller anden gang, men tredje gang plejer at være lykkens gang. I år kom der dog hverken lys i træet på tredje eller fjerde forsøg.

Først da julemanden mere eller mindre havde opgivet og var kommet ned fra brandvæsnets stigevogn igen, kom der pludseligt og uden varsel lys i træet. Julemanden må nok lægge et høreapperat under træet til sin 118 år gamle far juleaften.

Trods kludderet med lysene, blev fredagen en stor succes i Vordingborg. Mange familier var mødt frem for at hilse på julemanden, der som vanligt blev hjulpet gennem byen af både Prins Jørgens Garde og de lokale brandmænd.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk