5. juli 2020
Efter mange års kamp kaster Vordingborg Gymnastikforening håndklædet i ringen. Bygningen er for stor og dyr at vedligeholde. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Efter mange års kamp kaster Vordingborg Gymnastikforening håndklædet i ringen. Bygningen er for stor og dyr at vedligeholde. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnaster sætter foreningshus til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnaster sætter foreningshus til salg
Vordingborg - 12. juni 2020 kl. 08:15
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Vordingborg Gymnastikforening har man i mange år værnet om sit eget foreningshus i smørhullet mellem Næstvedvej, Kuskevej og Vordingborg Station, men det er snart slut. Huset bliver sat til salg, og pengene går til redskaber i et nyt springcenter i Vordingborg.

- Det er et dejligt sted, vi kan råde over. Men bygningen er slidt, og vi har som forening ikke penge og ressourcer til at vedligeholde den. Så nu har vi kastet håndklædet i ringen og sætter den til salg, fortæller Annelise Karlshøj, formand for Vordingborg Gymnastikforening med omkring 300 medlemmer.

- Vi har en del redskaber, men derudover vil vi også putte de penge, vi får fra salget, ind i det nye springcenter. Vi har ikke haft succes med børnehold, men det kan ikke passe, at der i Vordingborg by ikke er børn, der vil bevæge sig, siger Annelise Karlshøj.

Hun understreger, at foreningen ikke sælger til den første og den bedste. Flere kunne være interesserede - om ikke andet for at rive huset ned og bruge grunden til parkeringspladser. Så der vil blive kigget nøje på buddene.

- Vi vil investere pengene i redskaber og kræver ikke andet til gengæld, end at det nye springcenter bliver et sted, hvor alle kan komme og få lyst til aktivitet, siger Annelise Karlshøj.

Vordingborg Gymnastikforening overtog bygningen i 1992. Foruden en gammeldags gymnastiksal rummer huset omklædningsrum samt klubfaciliteter på førstesalen. Desuden pryder et cirka to gange ti meter stort vægmaleri gymnastiksalen. Det er skabt af Vordingborgkunstneren Gertrud Boberg og blev oprindeligt malet i 1949.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk