19. november 2019
Man har nu fundet personen, der skal stå i spidsen for Vordingborg Gymnasium og HF. Arkivfoto
Man har nu fundet personen, der skal stå i spidsen for Vordingborg Gymnasium og HF. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasium har fundet ny rektor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasium har fundet ny rektor
Opdateret 21. juni 2019 kl. 10:50
Vordingborg - 20. juni 2019 kl. 14:35
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godt 20 ansøgere havde lagt billet ind på at blive den nye rektor for Vordingborg Gymnasium og HF.

Valget er faldet på Jakob Stubgaard, der er bosiddende i Næstved. Han kommer til stillingen fra Gefion Gymnasium i København, hvor han i over syv år har været vicerektor. Før det var han ledende inspektor og adjunkt i matematik og fysik på Herlufsholm Skoles gymnasium.

- Med Jakob Stubgaard mener vi at have fundet den helt rigtige rektor for vores gymnasium. Han har den rigtige jobmæssige som uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har han stor erfaring med at implementere reformer og overenskomster på det gymnasiale område og har altid sørget for at gøre det med respekt for kulturer og traditioner på skolerne, forklarer gymnasiets bestyrelsesformand Christian Brix-Hansen.

Ib Brøkner Christiansen stoppede som rektor i januar efter mere end 45 år på gymnasiet. Han nåede at blive en institution i sig selv.

- Det er ingen hemmelighed, at vi var svært godt tilfredse med Ib. Det har været noget af en udfordring at skulle finde en værdig arvetager, forklarer Christian Brix-Hansen.

- Jakob ser det som en meget væsentlig samfundsopgave, at vi får højnet niveauet både for den enkelte elev og for årgangen som helhed. Det er den helt rette indstilling at have, forklarer bestyrelsesformanden.

Den nye rektor tiltræder 1. august, og han glæder sig til at komme i gang.

- Gymnasiet løser en vigtig opgave for et kæmpe område. Rektor-stillingen er en vigtig rolle i lokalområdet, og den rolle glæder jeg mig til, fortæller Jakob Stubgaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk